Fiica lui Donald Trump a făcut marele anunț chiar în ultima zi de președinție a tatălui ei

Data publicării:
Tiffany și Donald Trump, sursa foto Instagram
Descriere foto: Tiffany și Donald Trump, sursa foto Instagram

Tiffany Trump a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Michael Boulos, chiar în ultima zi în care tatăl ei a ocupat funcția de președinte a Statelor Unite ale Americii.

Bucurie mare pentru Donald Trump, fiica lui a fost cerută în căsătorie. Anunțul a fost făcut chiar de frumoasa Tiffany pe pagina ei de Instagram. 


„A fost o onoare să sărbătoresc multe evenimente, ocazii istorice și să am amintiri cu familia mea aici la Casa Albă, dar nimic nu este mai special decât momentul logodnei mele cu Michael! Mă simt binecuvântată și încântată pentru următorul capitol din viața mea”, a scris Tiffany Trump pe Instagram.


Tiffany a împlinit în octombrie vârsta de 27 de ani, iar Michael Boulos este cu 4 ani mai mic decât ea. Tânărul este deja milionar și i-a făcut un inel special logodnicei sale, cu care aceasta s-a și lăudat pe InstaStory. Se pare că cererea în căsătorie ar fi avut loc în Grădina de Trandafiri de la Casa Albă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel