Fiica lui Crin Antonescu face furori pe Instagram. Cum arată și cu ce se ocupă Irina

Data publicării:

Irina Antonescu se bucură de o popularitate impresionantă pe rețelele de socializare. 

Deși tatăl ei s-a retras de pe scena politică în urmă cu 5 ani, Irina Antonescu pare că-i calcă pe urme fostului politician, cel puțin în popularitate. 

Tânăra are 20 de ani, un corp de invidiat și sute de urmăritori pe Instagram. 

Irina studiază în prezent în Anglia,  la University of King, iar în timpul liber este pasionată de modă și călătorii, lucruri care pot fi observate și din postările pe care le face constant. 

Liceul l-a făcut la București, la Școala Britanică, iar apoi și-a urmat mama vitregă la Bruxelles, acolo unde Adina Vălean era europarlamentar.

 

Vacanțe de lux


Tânăra își impresionează urmăritorii cu fotografiile din vacanțele ei. Recent, ea a ales ca destinație sudul Franței, unde s-a bucurat de plajă, mare și de o priveliște fabuloasă. Fiica fostului politician a profitat de ocazie și s-a fotografiat în câteva ipostaze senzuale, care i-au scos în evidență formele perfecte.

„M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, a scris Irina Antonescu pe Instagram.

 


Crin Antonescu s-a căsătorit în 2009 cu europarlamentarul Adina Vălean. Fostul ministru al Tineretului și Sportului a mai fost căsătorit o dată, cu Aura, mama Irinei. Din nefericire, fostul politician a trecut printr-o dramă greu de descris. În 2004, soția lui s-a sinucis, în urma unei depresii severe, pe fondul unei boli cumplite. Aura fusese diagnosticată cu cancer ovarian. După tratamente dureroase, cu organismul slăbit și incapabilă să mai accepte suferința, femeia și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etaj. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel