Fiica lui Connect-R a fost discriminată din cauza etniei: „Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta”

Data publicării:

Connect-R spune că mereu a avut teama de a-și recunoaște etnia. Artistului i-a fost frică că va fi marginalizat. 

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară. Cântărețul a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a vorbit despre discriminare și despre momentul în care și-a făcut curaj să își recunoască etnia. Chiar dacă pare de necrezut, fiica artistului a fost judecată de colegii de la grădiniță. Artistul spune că la un moment dat va înțelege că nu este nicio problemă. 


„Cred că la 23 sau 24 de ani am recunoscut. Eram deja cineva… Până atunci nu. Eu am recunoscut și m-am eliberat. Mult timp am zis că am părul afro și așa pentru că îmi place cultura rap, hip-hop. După ce am dat pe gură că sunt țigan, că ăsta sunt și gata, la o săptămână m-am tuns”, a povestit Connect-R.


„Maya știe că e țigancă?”, l-a întrebat Damian Drăghici pe Connect-R. „Da, știe. Doar că ține mereu să îmi reamintească faptul că este jumătate și jumătate. Este și jumătate româncă. E aceeași poveste, aude pe la grădiniță, aude pe la TV…”, a răspuns artistul. 

 


Connect-R este încrezător că fiica lui va înțelege că originile sale nu reprezintă o problemă, dar a mărturisit că îi va explica mai multe atunci când va crește. Maya este fetița artistului din căsnicia cu Misha. Chiar dacă cei doi s-au înțeles de minune, au ales ca din anul 2018 să meargă pe drumuri separate. Cei doi au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței lor. 


„Au făcut-o copiii țigancă?”, a întrebat moderatorul emisiunii. „Da, deja da. Colegii i-au spus. A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă. «Eu semăn cu mama, eu sunt româncă». Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă…”, a mai spus Connect-R.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel