Fiica lui Christian Sabbagh, interpretare de senzație la pian. Anais a strălucit pe scenă: „A ridicat toată sala în picioare”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Fiica lui Christian Sabbagh a făcut un adevărat spectacol la pian, pe scena celui mai renumit liceu de muzică din țară.

Christian Sabbagh se mândrește cu familia pe care o are. Recent, celebrul jurnalist și soția sa, Iulia Sabbagh, au avut parte de momente emoționante, după ce fiica lor, Anais Sabbagh, a fost invitată să cânte la pian, în deschiderea unui spectacol de Crăciun, organizat de Liceul Național de Artă Dinu Lipatti, din București. 

Fiica lui Christian Sabbagh, interpretare de senzație la pian

În exclusivitate pentru Spectacola, Iulia Sabbagh a povestit cum a decurs totul, dar și cât de emoționată a fost ea și soțul său, când și-au văzut fetița pe scenă. 

„Anais a fost invitat special la concertul „Chirstmas 4 fun”, de la Liceul Național de Artă Dinu Lipatti. Nu a fost ceva pregătit, de fapt a fost o surpriză și pentru noi, și mai ales pentru ea, pentru că orice ține de pian, pentru ea este o încântare. Am fost sunată cu o seară înainte, dacă Anais are plăcerea să cânte în deschiderea festivalului. Săptămâna aceasta nu s-a simțit foarte bine și a fost cu viroza aceasta care umblă acum printre copii, și chiar printre noi adulții. A fost cu febră, cu tuse și nici nu se gândea să aibă o asemenea oportunitate. Nu a stat prea mult pe gânduri și mi-a zis instant că vrea să meargă, fără nicio reținere. 

Astăzi a pășit pe scenă fără nicio emoție, deși nu știa despre ce este vorba și a fost ceva nou pentru ea. Nu este ușor să cânti în fața unui public, mai ales în deschiderea unui festival, unde toată lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă ce se întâmplă. Nici măcar nu știa ce melodii va interpreta, dar ținând cont că ne aflăm în perioada Crăciunului și spectacolul a fost despre acest lucru, Anais a interpretat la pian două colinde. S-a descurcat de minune și a ridicat toată sala în picioare. Acolo erau copii de la toate școlile din București și micuța i-a fascinat pe toți. Atât eu, cât și soțul meu, ne-am bucurat să o vedem pe scenă și pot spune că a fost un moment de mândrie că avem un asemenea copil. Recunosc că nu ne-am putut abține și am lăcrimat în timpul prestației fiicei noastre. Ce poți să mai spui când îți vezi copilul apreciat și aplaudat? La final a primit și o diplomă de onoare pentru prestația ei. „, a declarat Iulia Sabbagh, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Iulia Sabbagh: „Este un copil care face patru ore de pian pe zi”

Soția celebrului jurnalist a mărturisit că fiica sa muncește foarte mult când vine vorba de pian. Pe lângă orele de pian, pe care le face alături de profesori, micuța exersează foarte mult și acasă. 

„Așa cum v-am mai spus, în spatele oricărei interpretări excepționale se află multă muncă, pentru că nu se trezește nimeni peste noapte talentat. Este un copil care face patru ore de pian pe zi. Probabil alți copii de vârsta ei se joacă când ajung de la grădiniță, în schimb, Anais se pune la pian și începe să cânte. Se pune din plăcere, nu este obligată de nimeni. Este pasiunea ei pe care și-a descoperit-o și nici dacă aș vrea, nu aș putea să-i interzic să nu mai facă asta. ”, a mai spus Iulia Sabbagh.

Cum a descoperit Anys Sabbagh pasiunea pentru pian

„Când era micuță a avut o orgă de jucărie. Avea doar doi ani și era jucăria ei preferată. La un moment dat s-a întâmplat să o spargă și nu mai funcționa. A plâns și era foarte supărată. Aproape două luni de zile am căutat același model de orgă, numai ca să se liniștească. într-o zi, am remarcat că oprea sunetul acela automat și încerca să scoată note singură. La vârsta de trei ani am dus-o la o școală de muzică, dar ne-au zis că este prea mică pentru lecții de pian, dar să revenim cu ea un an mai târziu. La vârsta de patru ani, când am mers cu ea, Anays știa deja să interpreteze partituri, fără să-i arate cineva. ”, ne-a mai spus Iulia Sabbagh. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel