Fiica lui Aurelian Preda, îngenuncheată de durere. Tânăra trece prin momente cumplite de când a decedat părintele său

Data actualizării: | Data publicării:
Aurelian Preda și Anamaria Rosa Preda, sursa facebook
Descriere foto: Aurelian Preda și Anamaria Rosa Preda, sursa facebook

Fiica regretatului artist, Aurelian Preda, trece prin momente grele, de când tatăl său a decedat.

La cinci ani de la moartea lui Aurelian Preda, Anamaria Rosa Preda îi simte lipsa tatălui său. Tânăra trece prin momente dificile. Cu toate astea, încearcă să fie puternică, așa cum a învățat-o tatăl său. Recent, Anamaria Rosa a declarat că se confruntă cu singurătatea și că timpul nu poate să îi vindece rănile care i s-au format după ce tatăl său s-a stins din viață.

 „Da. Îi simt lipsa mereu! Sinceră să fiu, de când a decedat tatăl meu nu îmi mai merge viaţa atât de bine pe cât mergea, pentru că el a fost practic stâlpul meu! Da. Îi simt lipsa mereu! Sinceră să fiu, de când a decedat tatăl meu nu îmi mai merge viaţa atât de bine pe cât mergea, pentru că el a fost practic stâlpul meu!”, a spus Anamaria Rosa Preda pentru Click.ro.

 

Anamaria Preda a mărturisit că după moartea tatălui său a avut mai multe persoane aproape, însă cu trecerea timpului, aceștia au dispărut, iar ea a rămas singură.

 

„După moartea tatălui meu, s-au arătat mulţi viteji o bună perioadă de timp şi mulţi mi-au fost aproape, bine, şi din punct de vedere al vorbelor, al sfaturilor, dar uşor-uşor, în fiecare lună mai dispăreau câteva persoane. În ultima perioadă pot spune că, chiar mă uitam la filmările de la majorat, unde am avut 120 de invitaţi, din 120 de invitaţi cred că doar 5 mi-au rămas aproape”, a spus tânăra pentru sursa citată.

 

 

Aurelian Preda a murit la vârsta de 47 de ani

 

Regretatul artist s-a stins din viață la doare 47 de ani, lăsând în urma lui multă durere.  Artistul se afla internat într-o clinică privată din Austria.  Acesta se confrunta de mai bine de 7 ani cu o boală nemiloasă, cancerul. Din nefericire, Aurelian Preda a pierdut lupta cu moartea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel