Fiica lui Aurelian Preda, dezvăluiri cutremurătoare, la cinci ani de la moartea tatălui său: "Am avut trei tentative de sinucidere"

Data publicării:
Aurelian Preda și Anamaria Rosa Preda, sursa facebook
Descriere foto: Aurelian Preda și Anamaria Rosa Preda, sursa facebook

Fiica lui Aurelian Preda a făcut dezvăluiri șocante, la cinci ani de la moartea tatălu său. Tânăra a fost la un pas de sinucidere.

Anamaria Rosa este devastată de durere, după ce tatăl său s-a stins din viață. Tânăra nu poate accepta faptul că părintele său a fost răpus de o boală incurabilă. La cinci ani de la trecerea în neființă a lui Aurelian Preda, fiica acestuia a făcut dezvăluiri cutremurătoate. Mai exact, Anamaria Rosa a recunoscut că a avut trei tentative de a-și pune capăt zilelor, două chiar de curând.

Cu toate astea, tânăra și-a dat seama că sinuciderea nu este o soluție și încearcă să fie puternică, așa cum a învățat-o tatăl său. 

“Deși sunt o persoană foarte, foarte credincioasă, da, am avut trei tentative de sinucidere. Una după moartea tatălui meu, și două de curând. Dar sunt foarte credincioasă și n-am putut să fac acest pas. Poate l-am făcut la disperare, poate lumea nu înțelege… Da, era s-o fac de trei ori și nu e normal pentru că viața e frumoasă și trebuie s-o trăim din plin. Așa că, dacă aveți gânduri de sinucidere, dacă aveți depresie, anxietate, atacuri de panică, nu vă lăsați bătuți, căutați cel mai mic lucru de care să vă bucurați”, a spus Anamaria Preda.

 

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, are probleme financiare

 

Fiica regretatului artist a mărturisit că are foarte puțini oameni lângă ea care o susțin. De asemenea, aceasta a precizat că are și probleme din punct de vedere financiar, dar cu toate astea încearcă să depășească orice greutate și să nu cedeze.

“Financiar îmi este greu, doar că am reuşit să fac un echilibru în viaţa mea. Mi-a fost greu în jur de patru ani, în care mi-a fost foarte greu să îmi găsesc acest echilibru. Dar uşor-uşor l-am găsit, şi emoţional, şi psihic, am şi câţiva oameni lângă mine, foarte puţini. Este greu. Dar eu sunt şi o persoană credincioasă. Mulţi mi-au fost aproape şi m-au înţeles, dar alţii m-au judecat şi aş vrea ca de-acum încolo să fie totul cât mai pozitiv, să ofer pozitivitate şi să fiu un exemplu bun”, a declarat Anamaria Rosa Preda, potrivit click.ro.

 

 

Aurelian Preda a murit la vârsta de 47 de ani

 

Regretatul artist s-a stins din viață la doare 47 de ani, lăsând în urma lui multă durere.  Artistul se afla internat într-o clinică privată din Austria.  Acesta se confrunta de mai bine de 7 ani cu o boală nemiloasă, cancerul. Din nefericire, Aurelian Preda a pierdut lupta cu moartea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel