Fiica lui Andrei Gheorghe, semn MISTERIOS primit când a aruncat cenușa mamei sale: "O simt mereu cu mine"

Data publicării:
Katarina, sursa instagram
Descriere foto: Katarina, sursa instagram

Fiica lui Andrei Gheorghe a povestit un moment tulburător care marcat-o. Totul s-a întâmplat când aceasta a aruncat cenușa mamei sale în mare.

Katarina a trecut prin cele mai grele momente din viața ei, după ce și-a pierdut ambii părinți într-un interval scurt de timp. Artista a fost foarte apropiată de Andrei Gheorghe, tatăl ei vitreg. Vestea morții omului de televiziune, la data de 19 martie 2018, a devastat-o. Și pentru că un necaz nu vine niciodată singur, la doar câțiva ani distanță, mama Katarinei a pierdut lupta cu boala care o măcina de ani de zile.

Acum, Katarina trăiește doar cu amintirea mamei sale și a tatălui său vitreg. Aceasta îi mai are alături doar pe frații și pe tatăl ei biologic.

Katarina, semn divin în momentul în care a aruncat cenușa mamei sale

Invitată în platoul emisiunii Showbiz Report, de pe postul de televiziune Antena Stars, Katarina a vorbit despre momentele grele prin care a trecut după ce și-a pierdut cele mai dragi persoane din viața ei. Aceasta a mărturisit că le simte lipsa, dar este convinsă că aceștia sunt alături de ea și o veghează în permanență.

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe a dezvăluit și o întâmplare care a marcat-o profund. În momentul în care aceasta a aruncat cenușa mamei sale în mare, un fluture și-a făcut apariția în jurul ei. Artista a asociat acest fenomen cu faptul că mama ei era o mare iubitoare de natură.

”Atunci când am mers să aruncăm cenușa în mare un fluturaș a trecut! Știi că în multe culturi fluturele reprezintă un suflet care a fost eliberat. O simt mereu cu mine”, a spus Katarina la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel