Fiica impresarului Doru Gușman, dezvăluiri șocante despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce a găsit în telefonul regretatului artist

Data publicării:
Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube
Descriere foto: Petrica Mițu Stoian, captură video YouTube

Fiica impresarului Doru Gușman a șocat pe toată lumea cu declarațiile făcute. Tânăra a găsit în telefonul artistului informații care au fost depuse la dosar.

Noi informații șocante apar în dosarul morții lui Petrică Mâțu Stoian. Fiica impresarului Doru Gușman, de profesie medic, a făcut declarații cutremurătoare despre decesul regretatului artist. Tânăra a mărturisit că i-a căutat în telefonul artistului, ea fiind singura care îi știa parolele fiindcă îl ajuta mereu când avea probleme cu telefonul. Aceasta a declarat că a găsit o conversație care demonstrează că medicii au mințit în legătură cu tratamentul pe care i l-au administrat. Mai exact, Petrică Mâțu Stoian îi povestea unui prieten că tratamentul a durat doar 15 minute.

„Telefonul, el statea non-stop pe rețelele de socializare am văzut ca nu a fost activ între 16:30 si 17:21 în ziua cu tratatmentul respectiv. Am căutat să fac print-screen să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea.

Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute. Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră „Iată că au venit să mă ia să ma bage în cameră.

Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele. Nu putea nimeni să intre în telefon pentru că era parolat .

Eu știam că l-au luat și m-am uitat în telefon, de asta am vrut să văd că are o perioada foarte mare în care nu a fost activ pe telefon, între 16:30 si 17:21. Nu l-a convins nimeni! Într-o seară îmi trimitea site-ul. Ia uite ce minunat e aici!”, a declarat fiica lui Doru Gușman, scrie România Tv.

 

Totodată, Andreea, fiica impresarului a precizat că tatăl ei a greșit când a declarat că regretatului artist i-ar fi fost înjumătățită doza de anticoagulante, acest lucru fiind extrem de periculos pentru acesta.

„Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de simtrom, nu e adevărat. Acum două săptămâni. Eu am fost cu dânsul la doctor şi pentru că şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste. Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţi. I-au înjumătățit doza de Sintrom (anticoagulant)

Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal. A făcut tratament, a fost în 2019.

A trecut, era sănătos. A făcut anul acesta CT. Am făcut acel CT. Nu mai aveam nicio investigaţie din iunie. Vă trimit print screen în care îmi spunea că cât de minunat de la această clinică. Întâi consultaţi-l pe medicul Militaru şi pneumologul şi după vă duceţi. Publicitatea! Îi apar tot felul de prostii pe Facebook.„, a mai spus Andreea Gușman, potrivit sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel