Fiica Danei Rogoz, probleme de sănătate. Micuța Lia a fost infectată cu COVID: A făcut febră mai mare și a durat vreo două zile jumate

Data publicării:
Dana Rogoz, foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Instagram

Dana Rogoz și întraga ei familie au fost confirmați pozitiv COVID. 

Dana Rogoz anunța, săptămâna trecută, că este pozitiv COVID. Actrița s-a izolat împreună cu întreaga ei familie. Și soțul vedetei, dar și copiii, au fost infectați cu noul coronavirus. Vedeta spune că a trecut cu bine prin cele 5 zile de izolare și că intenționează să mai rămână câteva zile în carantină, pentru a se asigura că nu mai este contagioasă. 


“Astăzi teoretic am ieșit din izolare, practic stăm încă în casă. Eu și cu Radu suntem vaccinați și trebuie să stăm doar cinci zile în izolare, număi că cei mici nu sunt încă vaccinați și atunci ei trebuie să stea șapte zile. Și da, sincer aș putea să ies, dar sincer cred că o să stau în continuare în casă. De ieri dimineață am ieșit negativă la testul Covid, deci teoretic aș putea să ies liniștită”, a declarat Dana Rogon în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

Micuța Lia a fost cea mai afectată

Dana Rogoz a dezvăluit că fiica cea mică, Lia, a fost mai afectată de virus. Micuța a făcut febră câteva zile, însă acum starea ei de sănătate s-a ameliorat. 

“Vlad se bucură de școala online. E unul dintre acei copii care preferă sistemul acesta. Și d-asta spun că nu îmi prea vine să ies pentru că oricum sunt conectată de ei. Lia doarme... Dar clar, da, acum suntem bine! (...) Lia a făcut febră mai mare și a durat vreo două zile jumate până ce i-a scăzut. Apoi, ușor, ușor a început să se recupereze”, a mai spus actrița pentru sursa citată. 

 

Dana Rogoz, destăinuiri emoționante din relația cu soțul ei, Radu Dragomir

 

Dana Rogoz, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai iubite vedete din România. Actrița se poate mândri cu o carieră de succes, dar și cu o familie superbă. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Dragomir, un bărbat cu 18 ani mai mare decât ea și eu împreună doi copii, un băiețel pe nume Vlad, în vârstă de șapte ani și o fetiță, Lia, în vârstă de un an și jumătate.

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi copii minunați și în ciuda criticilor primite de-a lungul timpului din cauza diferenței de vârstă, cei doi au demonstrat că se iubesc foarte mult și sunt un exemplu pentru multe cupluri.  Dana Rogoz a făcut mărturisiri emoționante despre relația ei cu Radu Dragomir și felul cum s-a construit căsnicia lor.


„E un tată extrem de dedicat, de iubitor, de preocupat, e foarte prezent. (…) E ireproșabil, sincer, ca tată. El știe asta despre el, el face tot ce poate, el nu are, de exemplu, ca mamă, de multe ori mă simt vinovată de anumite lucruri, el niciodată nu se simte vinovat. El, chiar dacă știe că nu e perfect, el știe că face tot ce poate”, a spus Dana Rogoz pe Youtube. 


Dana Rogoz a dezvăluit că nu s-ar vedea trăind fără soțul ei, deoarece sunt mai mult decât un cuplu, sunt prieteni buni care se susțin reciproc în orice. Actrița spune că secretul relației lor este că au multe lucruri în comun, au aspirații comune, proiecte, dar și griji. 


„Radu este…nu-l văd separat de mine ca nimic așa, e un fel de…nu numai partener, cel mai bun prieten. E omul cu care am evoluat, gândim la fel, sunt lucruri pe care nu le mai putem explica în cuvinte. El e acolo, eu sunt acolo pentru el. Cel puțin în momentul ăsta funcționăm ca un tot. Avem proiectele noastre împreună, avem aspirații împreună, avem griji împreună, avem totul împreună… Suntem efectivi cuplați, lipiți în cele mai mici rosturi. Așa suntem împreună”, a declarat vedeta pe YouTube. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel