Fiica Danei Rogoz a ajuns celebră pe internet. Imaginea care a făcut înconjurul lumii:„Sute de mii de like-uri și share-uri în doar câteva zile, în toate limbile pământului”

Data actualizării: | Data publicării:
Dana Rogoz, foto Instagram
Descriere foto: Dana Rogoz, foto Instagram

Lia, fiica Danei Rogoz, a ajuns celebră internațional după ce mama sa a postat o imagine absolut adorabilă. 

În urmă cu un an, Dana Rogoz posta pe rețelele de socializare o imagine cu fiica ei. Nici prin gând nu-i trecea că acela avea să fie momentul în care fiica sa făcea primul pas spre celebritate. Fotografia cu micuța Lia a făcut înconjurul lumii și sute de mii de oameni au apreciat zâmbetul copilei. Celebritatea fetiței nu s-a oprit acolo. la un an distanță, Daca Rogoz povestește că primește zeci de mesaje de la fanii Liei care își soresc să o cunoască. 


„Acum aproape 1 an am postat aceasta fotografie cu Lia, pe care i-o facusem intr-una dintre zilele linistite de sarbatori, petrecute acasa. Nu aveam nicio idee ca urmeaza sa faca turul lumii, din America si pana in Vietnam. Sute de mii de like-uri si share-uri in doar cateva zile, in toate limbile pamantului. Azi Lia implineste 1 an si 7 luni. Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un barbat din Mexic ma roaga sa o filmez, cadou de ziua sotiei sale. Ieri, o doamna din Armenia imi scria ca vrea sa ajunga in Romania pentru a o intalni pe Lia, inainte de a naste, urmand ca fetitei ei sa ii puna acelasi nume. Sincer, Radu si cu mine nici nu stim cum sa reactionam. Probabil e un har al ei si vom intelege pe parcurs cum sa o ghidam in viata, pentru a-i aduce fericire. La multe luni si multi ani fericiti, minune!”, a scris Dana Rogoz pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

 

 

Dana Rogoz, acasă la Moș Crăciun. Momente magice în Laponia

 

Dana Rogoz a mers cu familia într-o vacanță inedită: acasă la Moș Crăciun, în Laponia.

Dana Rogoz a trăit clipe magice în Laponia. Vedeta s-a plimbat cu sania trasă de reni, l-a vizitat pe Moș Crăciun și a văzut aurora boreală direct de la fereastra camerei de hotel.

„Mi s-a împlinit un vis! Stăteam toți 4 în același pat, sub cupola de sticlă, Radu tocmai ațipise, Vlad și Lia se culcușiseră între noi, iar eu mă uitam spre stele când, din perfect cum era, a devenit totul mult mai perfect. Am văzut cum se formează o lumină pe cer. Cred că am repetat continuu de vreo sută de ori «nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred!». Am trăit tot momentul cu un nod de plâns în gât, pentru că era un vis din copilărie care mi se împlinea. Nici nu mai speram sa o prindem, intelegand ca se intampla totusi destul de rar in aceasta perioada. Si desi termometrul din camera imi arata "-25 C, feels like -32 C", mi-am luat direct peste pijama geaca si am iesit afara din casuta noastra, sa vad aurora boreala si mai bine. Si stand asa, in zapada, cu ochii la ea, nici frig nu mai simteam. Ce minunatie! Ce norocosi sa o vedem exact inainte de a pleca spre casa.”, a povestit actrița pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel