Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, de urgență pe masa de operație. Ce s-a întâmplat cu tânăra: „Aveam dureri de cap infernale”

Data publicării:
Liviu Vârciu și fiica sa, sursa instagram
Descriere foto: Liviu Vârciu și fiica sa, sursa instagram

Liviu Vârciu a trecut prin momente tensionate, după ce fiica lui cea mare, Carmina, a ajuns de urgență pe masa de operație. Tânăra a povestit tot ce s-a întâmplat.

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a ajuns pe masa de operație, în urma unor probleme medicale. Tânăra a povestit că avea probleme cu vederea, care îi dădeau dureri groaznice de cap, motiv pentru care a mers la medic. După mai multe investigații, specialiștii au decis că adolescenta trebuie să se opereze de urgență la ochi. Ulterior, Carmina aa vorbit pe rețelele de socializare despre momentele grele prin care a trecut.

„Nu mai am nevoie de ochelari! Eu purtam ochelari, dar, în ultimul timp, nu i-am mai purtat pentru că aveam dureri de cap infernale.
Operația a fost făcută cu un aparat foarte șmecher. Mulțumesc, Doamne, că am avut norocul și posibilitatea să-mi fac operația. A durat 5-6 minute, adică nimica toată. Am ieșit din sala de operație și cam asta a fost.

Am avut senzația că aveam nisip în ochi, parfum, îmi curgea nasul, ochii, nu am bandaj, îmi e pupila foarte dilatată, pentru că mi s-au pus niște picături ca să nu mă doară sau să mă usture.”, a explicat fiica lui Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

 

Liviu Vârciu nu a avut bani să îi plătească actorii din filmul „Zăpadă, ceai și dragoste”

 

Liviu Vârciu și-a îndeplinit cel mai mare vis pe care l-a avut vreodată și după multă muncă, a reușit să lanseze propriul său film, „Zăpadă, ceai și dragoste”. Din distribuție au făcut parte nume grele din industria cinematografică din România, dar și vedete din sfera muzicală. 


Liviu Vârciu a dezvăluit că nu i-a plătit pe actorii care au interpretat rolurile, dar le va trimite câte un cadou special de sărbători. 


„În primul rând nu pot decât să fiu încântat că mi-am văzut visul împlinit. Apoi, trebuie să le spun tuturor celor din distribuţie un imens multumesc, fiindcă oamenii aceia au muncit doar din pasiune faţă de profesia lor. Au muncit gratis, doar cu inima deschisă. Nu am apucat să le plătesc nimic. De sărbători trebuie să le trimit câte un imens cadou pentru tot ce au făcut pentru succesul acestui film”, a precizat Liviu Vârciu pentru impact.ro.


Liviu Vârciu susține că atunci când a pornit la drum cu realizarea filmului său a realizat că nu va avea bani să îi plătească pe actori, așa că a apelat la persoanele pe care le cunoștea deja și care îi erau buni prieteni. Aceștia au fost înțelegători, ba mai mult au fost implicați și devotați proiectului românesc. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel