Fiica Biancăi Drăgușanu, probleme de sănătate: Nu știam ce să-i mai fac

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente cumplite, după ce fiica ei a început să se simtă foarte rău.

Bianca Drăgușanu intenționa să-și ducă mama și fiica pentru prima dată în vacanță, în Dubai. Vedeta a fost însă nevoită să-și anuleze toate planurile, pentru că Sofia începuse să se simtă rău.

„Nu știam ce să-i mai fac. M-am aplecat asupra ei și m-am rugat să se facă ea bine și să-mi transmită mie starea ei”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro

Bianca Drăgușanu a luat antibiotice

Cât timp a avut grijă de Sofia, Bianca Drăgușanu a luat și ea gripa și a urmat un tratament destul de puternic. Chiar dacă momentan și-a anulat planurile de vacanță, aceasta spune că nu a renunțat la idee și deja și-a reprogramat escapada în Dubai.

„Am mare putere energetică. Sofia e ok acum, eu am dureri mari în gât, abia vorbesc și am făcut și febră. Nu am fost la medic, pentru că de fiecare dată știu cum să mă tratez.

Acum sunt pe antibiotice. Astfel că, a trebuit să renunț la vacanța din Dubai. Vom petrece Paștele în familie, nicăieri nu-i mai bine ca acasă. Dar vom merge în Dubai săptămâna viitoare”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Cum arată o zi din viața Biancăi Drăgușanu

”La 7.30 sunt deja în picioare. Îmi pregătesc fetița pentru grădiniță, o conduc la clasă și apoi merg pentru o oră și jumătate sau chiar două la sală. Imediat după aceea mă duc la atelier.

Acolo am întâlnire cu clientele mele, cu care vorbesc despre multe lucruri. Despre ce rochii le vin mai bine sau despre cum să-și aranjeze părul.

Urmează în fiecare zi, de luni până vineri momentul în care îmi iau fata acasă, dar ne oprim mai întâi la ora de dans, în medie cam 45 de minute. Apoi, seara are și ea programul ei, care poate diferi!”, a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu, potrivit playtech.

Vedeta nu gătește de Paște

Și dacă planurile în Dubai s-au anulat, familia blondinei trebuie să se apuce de gătit. Bianca a recunoscut faptul că nu o să le ajute, pentru că nu se pricepe la asta.

"Prietena mea se ocupă cu prăjiturile, mama și sora cu restul. Eu nu m-am născut să gătesc, nu pot să fac de toate, și curățenie și mâncare, nici nu mă interesează acest aspect al vieții, și nici nu-mi place. Nu-s chiar extraterestru.", a recunoscut Bianca.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel