Fiica Biancăi Drăgușanu a ajuns pe masa de operație. Ce s-a întâmplat cu micuța Sofia: Nu am putut să dorm deloc

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente delicate, după ce fiica ei a ajuns pe mâinile medicilor. 

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente dificile, după ce fiica ei și a lui Victor Slav a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că la primele ore ale dimineții a mers la spital cu Sofia pentru a fi pusă unei interveții chirurgicale. Mai exact, Bianca Drăgușanu a decis, împreună cu medicul ei, să o opereze pe micuță de polipi. 

"Ziua de azi a început cu mari emoții pentru mine. Sofia a trecut astăzi prin prima ei anestezie generală și sper că ultima. Am decis împreună cu medicul nostru să o operăm cu de polipi. A fost o fetiță curajoasă, s-a trezit și mă așteaptă. Am sunat-o și mă așteaptă să mă duc cu jucării și cu surprize. Sunt foarte emoționată. Nu am putut să dorm deloc. Vă țin la curent.", a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Cum se simte micuța Sofia după operație

Imediat după operație, Bianca Drăgușanu le-a mărturisit fanilor că fiica ei este bine și își revine ușor după anestezia generală. De asemenea, blondina a precizat că vrea să îi facă toate poftele fiicei sale, mai ales că încă se află în spital. 

"Bineînțeles că după această operație, Sofia m-a pus la cea mai grea încercare. M-a trimis să-i iau niște jucării, pe care le-am căutat foarte mult și cu greul le-am găsit. Acum mă duc să i le duc ca să o fac fericită, așa cum mă face ea zilnic.", a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

Bianca Drăgușanu, cadou inedit de ziua ei de naștere: Săpun și flori de plastic

 

Pe 6 martie, Bianca Drăgușanu a schimbat prefixul și a împlinit vârsta de 40 de ani. Vedeta a sărbătorit această ocazie specială înconjurată de cei mai buni prieteni, familie, dar și de fiica ei. Totuși, la petrecere și-au făcut apariția și niște persoane neinvitate, care i-au oferit Biancăi un cadou mai... inedit.

Săpun și flori de plastic, cadoul primit de Bianca Drăgușanu

"Am primit flori, am primit diamante, am primit parfumuri și, de la niște persoane adiacente, prezente la petrecerea mea, care n-au venit invitate de mine, am primit săpun și niște flori de plastic, în aceeași cutie. N-ai cum să-mi aduci săpun, mai trebuia să-mi aducă hârtie igienică. Chiar am vrut să fac un instastory, că știu cine mi le-a adus și să le mulțumesc în mod direct cu nume.

Mi le-a adus cineva care are rudenie cu o persoană publică foarte cunoscută și apreciată la noi. Nu pot să le zic, că le fac reclamă. Una dintre domnișoare este și un stilist, de face ea rochii... și mi-a adus și-o rochie de asta de jumătate de batistă.", a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește continuarea AICI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel