Fiica Andreei Marin, planuri mari de viitor la doar 13 ani. Violeta știe deja la ce facultate va da admitere

Data publicării:
Andreea Marin și Violeta, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Violeta, sursa foto Instagram

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, este o tânără domnișoară încântătoare. Chiar dacă a moștenit calitățile artistice de la cei doi părinți, aceasta are alte planuri pentru viitor. 

Violeta a împlinit vârsta de 13 ani dar știe deja ce drum va urma în viață. Chiar dacă este atrasă de artă și este foarte talentată, această nu își dorește să urmeze drumul părinților ei și vrea o carieră în drept. Tânăra își dorește să ajute oamenii și vrea să devină un avocat de succes. Andreea Marin este foarte mândră de fiica ei, care este un elev model și un copil tare ascultător. 


„Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile facultății de drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a declarat Andreea Marin pentru A7TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel