Fiica Andreei Marin a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. Zâna a făcut prima doză din vaccinul AstraZeneca

Data publicării:
Andreea Marin și Violeta, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andreea Marin și Violeta, sursa foto Instagram

Andreea Marin s-a vaccinat împotriva Covid-19, dar fiica ei a fost nevoită să stea în izolare. 

Andreea Marin a fost invitată în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, unde a vorbit despre un eveniment foarte neplăcut din luna decembrie a anului trecut, când fiica ei, Violeta, a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. Tânără a stat în izolare și a fost nevoită să se descurce singură. Chiar dacă nu a avut o formă severă, acea perioadă a fost dificilă atât pentru Violeta, cât și pentru Andreea Marin. 


“Am avut în casă un bolnăvior, de Crăciun și Anul Nou. A fost tare vitează, a avut formă ușoară. Firește, ne-am testat de mai multe ori, am stat total separați. A luat din afara casei. A stat izolată, are ca o garsonieră a ei în casă.


Adică, dacă blochezi o parte din casă, are acolo tot ce îi trebuie. A trebuit să se descurce singură aproape 3 săptămâni, a fost foarte ascultătoare, a fost foarte curată. E o lecție și asta”, a povestit Andreea Marin.


Vedeta a fost vaccinată cu prima doză de AstraZeneca și spune că s-a simțit destul de rău două zile. A fost nevoită să stea doar în pat pentru că o dureau mușchii foarte tare. Andreea Marin așteaptă acum rapelul. 


“Am făcut primul vaccin, aștept rapelul. Am avut două zile și două nopți de stat în pat, dureri foarte puternice de mușchi, fără temperatură, ceea ce a fost foarte ciudat. Am făcut controversatul Astra Zeneca, nu a fost din acel lot”, a declarat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel