Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, la spital, din cauza sucului de morcov: „S-a făcut portocalie și pe mâini, și pe picioare”

Data publicării:

Andreea Esca și fiica sa și-au adus aminte de un episod amuzant din copilăria tinerei.

Andreea Esca are doi copii minunați, iar acest lucru a putut fi observat de o țară întreagă, în cadrul emisiunii America Express, de pe Antena 1, unde cei doi le-au demonstrat tuturor ce relație și legătură strânsă există între ei. Astfel, această relație frumoasă nu e doar între copiii familiei, ci și cu părinții acestora, care pare că au reușit să le ofere cea mai frumoasă educație. Invitate în cadrul emisiunii „Cu Inima la Vedere”, găzduită de Amalia Enache, celebra prezentatoare de la Pro TV, dar și fiica sa, au făcut diferite dezvăluiri din copilăria influencerinței, iar, astfel, fanii au putut afla cum iubita lui Mario Fresh a ajuns la spital, din cauză că băuse prea mult suc de morcovi.

„Eu am mult mai multe amintiri cu bunica, decât cu voi (n.r. părinții ei). Până la 3 ani tot timpul făceam dansul acela cu Mamina la ea acasă, ne punea muzică. Și îmi amintesc că am băut prea mult suc de morcovi și m-am făcut portocalie la față.”, și-a amintit Alexia Eram, în cadrul emisiunii Cu Inima la Vedere.

„Din perioada în care erau mai mici, chiar așa e. S-a făcut portocalie și pe mâini, și pe picioare. Ne-am dus la doctor, pentru că am crezut că a pățit cine știe ce. Era suc de morcov și îi dădeam, îi dădeam, pentru că mi s-a părut sănătos, până s-a făcut toată galbenă. M-a întrebat dacă îi dau morcov și am zis că „Da, tot timpul” și aia era problema, că îi dădeam prea mult.”, a completat-o și Andreea Esca.

VEZI și: Andreea Esca trage un semnal de alarmă. Vedeta a ajuns victima unei escrocherii online: „Profită fără nicio jenă de imaginea noastră”

A fost extrem de fericită când s-a născut Aris

Venirea pe lume a fratelui său a învățat-o pe Alexia să cunoască o altă formă a iubirii și să-l adore pur și simplu pe cel mai nou membru al familiei. Chiar dacă între mulți frați apare gelozia, mai ales la o astfel de vârstă fragedă, influencerița spune că l-a iubit pe Aris din prima clipă de viață.

„Nu îmi amintesc cum a fost când s-a născut fratele meu, pentru că aveam trei ani și eram prea mică, dar din ce mi s-a spus, am fost foarte fericită. Am și prima poză, cred că invitația de la botezul lui Aris este cu mine când îl țineam în brațe. Deci, eu când eram mică, eram fix ca acum, adică sunt foarte, foarte, foarte lipicioasă și efectiv în toate pozele cu Eris eram lipită de el. Am fost foarte fericită, dar eu de la 8 luni până la 3 ani am locuit alături de bunica mea, nu am locuit acasă. După ce s-a născut Aris, bunica s-a mutat la noi acasă și am stat toți. Bunica stătea mai mult la noi, pentru că părinții aveau treabă toată ziua. Ea avea grijă de noi, ne ducea la activități, ne făcea mâncare. Eu l-am chinuit pe fratele meu, dar asta era relația.” a spus Alexia Eram, în cadrul podcastului realizat de Giulia Anghelescu.

Citește și: Andreea Esca, rețetă specială de tartă cu mere și caramel. Modul de preparare inedit al prezentatoarei de la Pro TV

„Ne băteam când eram mici”

După cum era firesc, între cei doi au apărut adesea și divergențe, specifice relației de tip frate-soră, însă și aceste certuri au avut un rol important în consolidarea relației, este de părere Aris.

„Ne băteam când eram mici, dar cred că majoritatea relațiilor de frați este așa, dar când cineva din exterior se atacă la fratele sau sora ta, ești acolo să îl aperi. Nu cred că există frați care sunt super zen și nu se ceartă niciodată. Relația devine mult mai frumoasă atunci când crești și îți dai seama că este singura persoană pe care te poți baza și cu ea poți să stai mult mai mult decât cu ceilalți.”, a completat Aris Eram, fratele Alexiei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel