Fiica Andreei Berecleanu are o relație amoroasă cu Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu /FOTO

Data publicării:

Fiica Andreei Berecleanu iubește cu foc. Eva Zaharescu și Ștefan Manolache au făcut publică relația lor de iubire. 

Fiica Andreei Berecleanu, în vârstă de 19 ani are un nou iubit. Ștefan Manolache este cel care i-a furat inima tinerei. Eva Zaharescu este de o frumusețe răpitoare și se bucură de o siluetă parcă trasă prin inel. 


Cei doi au ținut totul ascuns de ochii curioșilor. Cel care a făcut publică relația a fost chiar Ștefan Manolache. Bărbatul a publicat două fotografii în care apare în ipostaze tandre cu Eva Zaharescu. 


Ștefan Manolache a cucerit multe vedete din showbiz. Acesta a avut o relație amoroasă și cu Andreea Antonescu, Ioana Grama și Silvia, fostă concurentă de la „Bravo, ai stil”. 

 

„Da, ne-am despărțit. Noi am decis ca în relația pe care o avem să stăm atât timp cât ne simțim bine amândoi. Ieri am fost la Iași, am discutat și… ne-am despărțit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine. Nu mai sunt într-o relație cu Ștefan”, a declarat artista la acea vreme pentru WOWbiz


În luna aprilie a acestui an,  Ștefan Manolache a devenit tătic pentru prima oară. Anunțul a fost făcut chiar de el pe pagina de Instagram, acolo unde i-a mulțumit celei care i-a dăruit o fiică. 


„Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată a venit de la Dumnezeu, se numește Ayla Marie Blu!”, a scris Ștefan Manolache pe Instagram. 


Ștefan Manolache și iubita lui, Alexandra Ardelean, s-au despărțit chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, potrivit Cancan. Cea care a luat această decizie a fost Alexandra, iar Ștefan a promis atunci că va avea grijă de fetița lui. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel