Fiica Andreei Bănică a izbucnit în lacrimi. Ce a emoționat-o pe micuța Sofia

Data publicării:
Andreea Bănică, instagram
Descriere foto: Andreea Bănică, instagram

Andreea Bănică și Sofia, fiica ei, au scos recent un colaj de colinde. Invitate într-o emisiune TV, micuța a izbucnit în lacrimi, spre surprinderea tuturor.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta a ajuns pe culmile succesului și a avut colaborări peste colaborări, însă cea mai specială este colaborarea cu fiica ei, Sofia. Cele două au scos împreună un colaj de colinde, care a emoționat sute de oameni. Mai mult decât atât, prin această colaborare cu mama ei, Sofia a făcut și primul pas spre o carieră muzicală. Micuța Sofia își dorește să îi calce pe urme mamei sale încă de când era micuță.

"Și eu, și Sofia, ne-am dorit să lansăm împreună o piesă de mult timp. Eu aș fi vrut cu mai mulți ani în urmă, însă era micuță și nu credeam că este pregătită. Anul acesta am simțit că este momentul, Sofia îmi spunea deja de ceva timp că își dorește să avem o piesă a noastră și probabil că în viitor ne vom gândi și la acest lucru”, a povestit Andreea Bănică.

Invitate într-o emisiune TV, cele două au cântat și au povestit ce ăși doresc de la Moș Crăciun, dar și cum a decurs toată această colaborare.

„A fost greu, foarte greu. Mai greu decât orice și decât toate concertele mari la care am participat. Decât toate premiile la care am luat parte și am participat. Chiar și atunci când câștigam premii, parcă nu era așa.” , a mărturisti Andreea Bănică.

Sofia, a izbucnit în lacrimi

Când a venit vorba despre bunicul ei și despre starea de sănătate a acestuia, micuța Sofia a izbucnit în lacrimi. Andreea Bănică a mărturisit că aceasta este foarte atașată de bunicul ei și faptul că a fost interat în spital a afectat-o foarte mult pe Sofia. Fiica Andreii Bănică s-a liniștit în momentul în care mama ei a spus că bunicul ei și-a revenit și acum este bine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel