Fiica Alinei Pușcaș, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu micuța: „Febră mare”

Data publicării:
Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alina Pușcaș, instagram

Fiica Alinei Pușcaș se confruntă cu câteva probleme de sănătate. Vedeta este îngrijorată pentru starea micuței.

Alina Pușcaș trece prin momente delicate. Vedeta le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că fiica ei nu se simte foarte bine și a făcut febră destul de mare. Astfel, Alina Pușcaș a apelat la medicul pediatru, la miezul nopții. Deși a urmat tratamentul recomandat de către medic, vedeta a învelit-o pe fiica ei într-un prosop ud, în speranța că îi va scădea temperatura.

"Iubita mea, ai făcut febră? Uite ce roșie ești în obraji. Ai febră cam mare, de astea ți-am pus un prosop ud, nici cu apă prea caldă, nici prea rece. O să-ți treacă rpede, sper.", le-a povestit Alina Pușcaș fanilor din mediul online.

Cum se simte fiica Alinei Pușcaș acum

Alina Pușcaș a mărturisit că fiica ei se simte mai bine și se bucură de faptul că i-a scăzut febra. De asemenea, vedeta a precizat că a stat lângă ea toată noaptea și a verificat-o dacă este bine. Chiar și așa, Alina Pușcaș este în continuare îngrijorată de starea micuței, motiv pentru care va merge cu ea la spital pentru a face un set de analize să vadă ce anume a provocat febra.

"Din fericire am avut parte de o noapte mai bună decât mă așteptam. Iris a avut pe la nouă seară temperatură 39,9. Suntem ok, tot mai face febră, dar nu atât de mare. E doar ferbă pur și simplu. Nu știm ce poate să fie. O țin sub supravegere cu pediatrul, bineînțeles, dar o să vreau să mergem și la analize preventiv.", a mai povestit dis-de-dimineață Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș, cu perfuzia la mâna

Alina Pușcaș a apărut în fața fanilor cu perfuzia în mână. Vedeta se afla pe platourile de filmare, când a început să se simtă cam rău. Prezentatoarea TV  a luat o pastilă, însă fără rezultat, motiv pentru care a apelat la cadrele medicale. Aceștia i-au administrat o perfuzie cu un complex de vitamine, care să o ajute să-și revină și să-și întărească sistemul imunitar. 

Cum se simte Alina Pușcaș

Ulterior, vedeta le-a povestit fanilor că se simte mai bine și își reia activitatea. Se pare că starea de rău a fost din cauza oboselii și a extenuării din ultimele zile. 

"Nu am avut de ales și am apelat la ajutoare. Între timp să știți că mi-am revenit, a fost vorba de o perfuzie cu numeroase vitamine. A fost o săptâmână în care am tras mult de mine, dar acum sunt bine și am urcat pe scenă.", le-a povestit Alina Pușcaș fanilor după ce și-a revenit.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel