Fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, momente grele, după parastasul de 7 ani al tatălui său: „Nu m-a mai sunat niciun coleg de-al tatălui meu. S-au schimbat multe de când l-am pierdut”

Data publicării:
Aurelian Preda și Anamaria Rosa Preda, sursa facebook
Descriere foto: Aurelian Preda și Anamaria Rosa Preda, sursa facebook

Fiica adoptivă a lui Aurelian Preda a făcut primele declarații, după parastasul de 7 ani al tatălui său. 

Aurelian Preda s-a stins din viață la doare 47 de ani, lăsând în urma lui multă durere. Artistul se afla internat într-o clinică privată din Austria.  Regretatul interpret de muzică populară se confrunta de mai bine de 7 ani cu o boală nemiloasă, cancerul. Din nefericire, Aurelian Preda a pierdut lupta cu moartea.

Fiica adoptivă a lui Aurelian Preda, momente grele, după parastasul de 7 ani al tatălui său

Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, este devastată de moartea tatălui său, chiar dacă au trecut 7 ani de când părintele său s-a stins din viață. Acum, familia regretatului artist i-au făcut pomana de 7 ani. Anamaria Rosa a recunoscut că a rămas foarte dezamăgită, deoarece colegii tatălui său nu au dat niciun telefon și nu au mai ținut legătura cu nimeni. Totodată, tânăra a mărturisit că la pomana de 7 ani a tatălui său au fost prezenți doar membrii familiei, o prietenă de-a tatălui său și o fostă colegă de televiziune. 

„La parastas, alături de mine au venit și mama mea, sora tatălui meu și nepoții tatălui meu. La Mănăstirea Dervent ne-a așteaptat Părintele Stareț de la Mănăstirea Dervent, iar împreună cu Părintele Efrem am ajutat în bucătărie la preparatele pentru pomană. În afară de o singură prietenă a tatălui meu, o fostă colegă a lui în televiziune mulți ani. Nu am mai vorbit cu niciun artist, nu m-a mai sunat niciun coleg de-al tatălui meu. Nu, nu mai țin legătura cu nimeni, pentru că s-au schimbat multe de când l-am pierdut pe tata” a declarat Anamaria Rosa Preda, pentru viva.ro.

Valeria Arnăutu este devastată de moartea colegului ei

Valeria Arnăutu își amintește cu drag de momentele petrecute alături de bunul său prieten, Aurelian Preda. 

'Eu l-am adus pe Aurelian în București. Pe vremea când lucram la Prima Tv, mi l-a recomandat pe Aurelian cea mai bună prietenă a mea de la Craiova, Angela Călin.

El locuia în Pitești atunci, era prietenă și cu el. Mi-a recomandat să-l invit la emisiunea mea duminicală de la Prima tv. El a venit ca interpret și a rămas unul dintre cei mai fideli invitați’, a declarat Valeria Arnăutu pentru fanatik.ro.

Aurelian Preda a înfiat-o pe Anamaria Rosa când aceasta era mică

'Eu nu am văzut un tată mai dedicat decât el. Chiar dacă știm că Ana Maria nu era copilul lui biologic el îi cânta, o îmbrăcă, îi dădea să mănânce, cântau împreună. Astea sunt momente care nu se pot uita’, a mai povestit artista.

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, are probleme financiare

Fiica regretatului artist a mărturisit că are foarte puțini oameni lângă ea care o susțin. De asemenea, aceasta a precizat că are și probleme din punct de vedere financiar, dar cu toate astea încearcă să depășească orice greutate și să nu cedeze.

“Financiar îmi este greu, doar că am reuşit să fac un echilibru în viaţa mea. Mi-a fost greu în jur de patru ani, în care mi-a fost foarte greu să îmi găsesc acest echilibru. Dar uşor-uşor l-am găsit, şi emoţional, şi psihic, am şi câţiva oameni lângă mine, foarte puţini. Este greu. Dar eu sunt şi o persoană credincioasă. Mulţi mi-au fost aproape şi m-au înţeles, dar alţii m-au judecat şi aş vrea ca de-acum încolo să fie totul cât mai pozitiv, să ofer pozitivitate şi să fiu un exemplu bun”, a declarat Anamaria Rosa Preda, potrivit click.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel