Fiecare ZODIE guvernează o parte a corpului! Tu știi ce conexiune există între corpul uman și semnul tău zodiacal?

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Fiecare zodie guvernează o parte a corpului. E posibil ca Berbecii să fie cei care întâmpină dureri de cap cel mai des, iar Leii să fie predispuși la probleme cu inima. Sigur că aceste sfaturi nu sunt decât generale și nu înlocuiesc o discuție cu un doctor, însă ar putea clarifica anumite aspecte. Vedeți mai jos despre ce este vorba!

Tot ce înseamnă astrologie este mult mai complex decât ai putea să crezi la prima vedere și dacă ai timp să privești în ansamblu, poți vedea că totul este, de fapt, o rețea. Totul este interconectat. Se pare că există o legătură chiar între părțile corpului și semnele zodiacale. 

Totul începe cu capul care este guvernat desigur, de primul semn, al Berbecului și se încheie cu partea de jos a picioarelor, guvernată de Pești. 

Să vedem ce parte a corpului guvernează fiecare semn zodiacal:

Berbec

capul

După cum ți-am spus deja mai devreme, Berbecul este cel care deschide zodiacul, deci lui îi este alocată zona capului. Poate că de aici și ideea că Berbecii se aruncă cu capul înainte, este impulsiv, nu stă mult să se gândească și atunci când este stresat se luptă cu durerile de cap. 

Taur

gât și umeri

Gâtul și umerii sunt sub conducerea energiei Taurului. Când se simte cel mai bine, acest semn zodiacal va avea o postură fantastică, spatele drept, privirea semeață. Însă când va fi stresat, va avea mereu dureri în zonele menționate. 

Gemeni

gât, plămâni, respirație, mâini și sistemul nervos

Se pare Gemenii sunt mult mai complecși decât am putea crede, însă poate ne va fi mai ușor să ne dăm seama de ce vorbesc atât de mult și sar atât de des de la o idee la alta. Corzile vocale, plămânii, gâtul, gesticulația, felul în care își mișcă mâinile atunci când vorbesc, toate acestea sunt specifice lor. 

Rac

piept și stomac

Racul este asociat cu felul în care îngrijește ceva sau mai ales pe cineva. Este asociat cu latura feminină, deci pieptul și stomacul se pot duce mai departe de atât, către sâni și uter, către ideea de mamă care își susțune bebelușul. Atunci când se enervează, Racii pot avea diverse dureri în piept, dar și când se îndrăgostesc, simt mai mulți fluturi în stomac decât orice alt semn zodiacal. 

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel