Fetițele Powerpuff, din nou pe marile ecrane. Primul episod a fost deja lansat

Data publicării:
The Powerpuff Girls / Captură foto Youtube/ sursa HDTVSeries
Descriere foto: The Powerpuff Girls / Captură foto Youtube/ sursa HDTVSeries

Blossom, Bubbles și Buttercup revin în atenția publicului cu o nouă serie. 

Creată de Craig McCracken, seria animată care a fost difuzată timp de șase sezoane între anii 1998 și 2005 pe Cartoon Network, revine pe marile ecrane. Blossom, Buttercup și Bubbles, fetițele eroine, create de tatăl lor, om de știință, luptă împotriva criminalității și își protejează orașul fictiv Townsville. Fetițele Powerpuff au fost un adevărat fenomen atât în rândul copiii, cât și pentru adulți. 


Producătorii celebrelor desene animate își doresc să revină cu o mini-serie de câteva episoade care să prezinte viața personajelor după mulți ani. Primul episod este gata, iar creatorii spun că în funcție de feedback-ul primit, vor decide dacă merg sau nu mai departe cu producția lor. 


„Fetițele Powerpuff” este gândită acum ca un ”live-action”. Revenirea pe marile ecrane a seriei animate nu este pentru prima dată,  fetițele eroine au fost readuse la viață în anul 2005, dar și în anul 2015 și s-au încheiat în 2019.


„În versiunea nouă a desenelor, fetițele vor realiza că și-au pierdut întreaga copilărie din cauza luptei cu forțele malefice. Vor fi de acord să se reunească acum când lumea are cea mai mare nevoie de ele?”, se arată în comunicatul de lansare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel