Fetițele Gabrielei Cristea, infectate cu COVID-19. Tavi Clonda a chemat de urgență ambulanța: "Sperăm să trecem cu bine perioada asta"

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Descriere foto: Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Panică în familia Gabrielei Cristea. După ce prezentatoarea TV a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-COV2, acum și soțul, dar și fetițele vedetei au contractat virusul. Tavi Clonda a solicitat de urgență o ambulanță.

Valul 4 al pandemiei de Coronavirus a afectat foarte multe vedete din România. Mai mulți artiști au fost confirmați cu virusul ucigaș. Printre aceștia se numără și Gabriela Cristea. Vedeta a mărturisit că este vaccinată cu ambele doze de vaccin, motiv pentru care nu a făcut o formă gravă a virusului. 

Acum și soțul și fetițele vedetei au fost testați pozitiv cu COVID-19. Artistul a povestit că a început să se simtă rău în decursul zilei de ieri, motiv pentru care și-a făcut un test, care a ieșit pozitiv.

 

„Dragilor, suntem în carantină pentru ca am ieșit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de aceasta situație, așa ca am sa vă spunem aici cum s-a întamplat. Luni, Gabriela s-a testat, așa cum face de multa vreme la emisiunea ei, iar testul a fost negativ.

Luni după amiaza Victoria a început să spună ca o doare în gat și vorbea răgușit….Nu ne-am panicat pentru ca starea ei generala era ok și a mai trecut prin episoade de laringită usoara. Un sirop pentru gât si am crezut ca rezolvam. Miercuri, cand Gabriela era în direct la emisiune a simțit ca o lasa vocea ți ca ii ard usor urechile.

Primul ei gând a fost să se testeze și asta a si facut cum a ajuns acasă. Testul a iesit negativ dar chiar si asa am decis sa se izoleze de restul casei.

Joi, cand s-a trezit o dureau mușchii și avea temperatura 38. Am hotarat să mearga la centrul de testare și rezultatul a venit in 5 minute; pozitiv. Eu mi-am facut singur un test acasă (pentru ca nu aveam nici un simptom) și testul a fost negativ.

Azi dimineață am acuzat frisoane, slăbiciune și febra 37:5 si mi-am făcut un nou test care a iesit pozitiv”, a declarat Tavi Clonda.

 

 

Tavi Clonda le-a povestit fanilor că a fost nevoit să cheme ambulanța acasă. Din nefericire, și testul fetițelor a ieșit pozitiv. Totodată, artistul a ținut să facă și un apel la autorități pentru a închide școlile și grădinițele, acolo fiind locul de unde s-au infectat și micuțele sale.

 

„Am sunat la Ambulanță, au răspuns tare greu pentru ca totul este mega aglomerat (1h/30 min), dar echipajul a ajuns dupa jumătate de oră. Am făcut toți trei testul si rezultatul a fost pozitiv pentru toti 3. Sperăm să trecem cu bine perioada asta și să si învatam ceva din aceasta experiență. Pentru politicieni, vă rugam inchideți școlile și gradinitele! Multumim!

Vă imbratisam cu drag! Nu uitati, dacă saturatia de oxigen scade sub 95-93% sunați urgent la ambulanță și chiar daca vine mai tarziu, totul va fi bine! Multa sanatate va dorim si ne dorim cu totii!”, a încheiat Tavi Clonda mesajul de pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 oct 2021, 10:18 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience