Fetița lui Kylie Jenner a primit un cadou special din partea tatălui. Travis Scott a emoționat pe toată lumea până la lacrimi

Data publicării:
Kylie Jenner și fiica ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Kylie Jenner și fiica ei, sursa foto Instagram

Micuța Stormi a împlinit 3 anișori și este iubită de toată lumea. Chiar dacă de ziua ei primește cadouri foarte scumpe, tatăl ei i-a făcut probabil cel mai frumos dar. 

Travis Scott i-a emoționat pe fanii de pe Instagram după ce a postat o poezie, făcută special pentru aniversarea fiicei lui. Chiar dacă micuța lui Kylie Jenner este deja obișnuită cu cele mai scumpe cadouri, tatăl ei i-a arătat din nou cât de importantă este pentru el. 


„3 este mai mare decât 2/ Încă 3 ani de iubire adevărată/ S-ar putea să fi crescut încă 3 centimetri/ Încă 3 ani și multe lucruri de făcut/ De 3 ori Te iubesc/ La mulți ani pentru micuța mea Stormi”, a scris Travis Scott în dreptul fotografiei cu fetița lui.


Chiar dacă relația dintre Kylie Jenner și Travis Scott nu este un prea bună, cei doi părinți fac tot posibilul ca micuței lor să nu îi lipsească deloc afecțiunea amândurora. Kylie Jenner a fost pusă de-a lungul timpului la zid de către internauți, deoarece îi cumpăra haine prea scumpe fiicei ei, în vârstă de doar 3 anișori. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de flame (@travisscott)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel