Fetița lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu micuța

Data publicării:

Ava, fetița lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital. Soția celebrului bucătar a povestit tot ce s-a întâmplat.

Soția lui Florin Dumitrescu, Cristina, este foarte activă pe rețelele de socializare, motiv pentru care toți fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat de a lipsit câteva zile din mediul online. Pentru a-i liniști, aceasta a venit și cu o explicație. Porivit acesteia, fiica sa și a lui Florin Dumitrescu a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut în curte.

Cristina a pus și o fotografie pe rețele de socialziare cu micuța Ava, de pe patul de spital. Din nefericire, în urma căzăturii, micuța s-a ales cu fractură la mână, iar medicii i-au pus-o în ghips.

„Nu am mai dat niciun semn pentru că... Ava a căzut în curte pe mână. Noroc că avem în spitale niște doctori foarte buni, care mai presus de meserie sunt oameni.”, a fost mesajul Cristinei Dumitrescu de pe Instagram, alături de o poză cu micuța Ava.

Cu ce probleme de sănătate s-a cofruntat Chef Florin Dumitrescu

 

Potrivit juratului, ar fi fost vorba despre forma unghiei pe care i-a dat-o un specialist într-un salon care l-a adus în cele din urmă în acest stadiu. Acest detaliu nu-i dă pace de trei ani, sfătuindu-i pe cei de specialitate să fie atenți la asta. 

 

 

„Câteva zile nu mai sar ca Jordan, dar totusi am si eu o rugaminte la scolile de pedichiura din Romania. Nu mai taiati unghiile rotunde si lasati colturile in pace, de 3 ani ma chinui cu unghia incarnata dupa ce am vrut sa merg si eu cu degetele la vedere si o data pe an trebuie sa ma operez. Suntem multi baieti cu problema asta!”, a scris Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel