Festivalul Les Films de Cannes a Bucarest - online, în aer liber şi la drive-in

lesfilmsdecannesabucarest/facebook.com
Descriere foto: lesfilmsdecannesabucarest/facebook.com

Festivalul Les Films de Cannes a Bucarest se va desfăşura în perioada 23 octombrie - 1 noiembrie, filmele şi evenimentele urmând să se desfăşoare în special online, în aer liber şi la drive-in, cu respectarea măsurilor de siguranţă sanitară care vor fi la momentul respectiv.

Începând cu 23 octombrie, la Cinema Drive-in din Event Park Snagov, timp de şase zile, vor fi prezentate comedii şi filme dramatice din selecţia celor mai importante festivaluri de film din lume. Pe ecranul de 112 metri pătraţi vor rula "Le discours" în regia lui Laurent Tirard, "The Truth" regia Hirokazu Koreeda, "Another Round" semnat de Thomas Vinterberg, "Mandibules" regia Quentin Dupieux, "True Mothers" semnat de Naomi Kawase şi "Sweat" regizat de Magnus Von Horn.

"În zilele care urmează vom reveni cu informaţii despre programul complet al celei de-a 11-a ediţii Les Films de Cannes a  Bucarest, despre evenimentele şi filmele distribuite online, precum şi despre celelalte locaţii în care se va desfăşura evenimentul", precizează organizatorii.

Ediţia a 11-a Les Films de Cannes a Bucarest este organizată de Asociaţia Cinemascop şi Voodoo Films şi realizată în parteneriat cu Ambasada Franţei şi Institutul Francez din România. Proiectul cultural este finanţat de Centrul Naţional al Cinematografiei şi co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 15 oct 2020, 13:21 | Categorie: Cinematografie
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience