Ferestrele murdare, risc de îmbolnăvire. Ce să pui în APĂ când ștergi geamurile. Trucul pe care trebuie să-l folosești de acum

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Rob Wingate
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Rob Wingate

Ferestrele murdare pot limita semnificativ cantitatea de lumină solară care intră într-o cameră, iar acest lucru poate duce la îmbolnăvire.

Ferestrele murdare pot contribui la depresie, dar și la declanșarea unor anumite boli. Ferestrele murdare pot contribui la iluminarea slabă din zilele de iarnă. Deficitul de vitamina D apare atunci când organismul nu primește suficientă vitamina D din lumina soarelui sau din dietă. Deficitul de vitamina D poate provoca pierderea densității osoase, osteoporoza, poate duce la risc de fracturi. În plus, și ritmul circadian este afectat de lipsa luminii solare, iar în acest caz poate să apară chiar și depresia.

Cum să speli ferestrele în zilele reci

Specialiștii susțin că ferestrele ar trebui spălate înainte ca vremea să se răcească considerabil. Temperatura exterioară optimă la care ar trebui spălate ferestrele exterioare este cuprinsă între 10 și 21 de grade Celsius, potrivit The Spruce.

Astfel, nu va trebui să vă confruntați cu înghețul sau cu produsul de curățare care se evaporă prea repede în căldură.

Ce trebuie să faceți înainte de a începe

Pentru a începe procesul de curățare a ferestrelor exterioare, clătiți ferestrele sau treceți peste ele cu o cârpă pentru a elimina orice resturi. Luați în considerare acest lucru ca fiind o prespălare.

Nu merită să irosiți produsul de curățare a ferestrelor pe bucăți mari de murdărie și resturi. Apoi, este timpul să determinați ce veți avea nevoie pentru a putea ajunge la exteriorul ferestrei (de exemplu, un mop sau un stâlp telescopic) și pentru a selecta produsul de curățare.

Există mai multe produse de curățare a sticlei care vor curăța ferestrele fără a lăsa urme. Dar puteți face, de asemenea, propriile dumneavoastră soluții pentru a economisi bani. Una dintre cele mai bune soluții de curățare a ferestrelor de casă este pur și simplu un amestec de apă și săpun de vase.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel