Feng Shui. Obiectele care aduc GHINION în DRAGOSTE. Sunt INTERZISE în dormitor! Astrolog Nicoleta Ghiriș: Pot avea mult de suferit

Data publicării:
Feng Shui. foto Pexels, autor Angela Roma
Descriere foto: Feng Shui. foto Pexels, autor Angela Roma

Astrologul Nicoleta Ghiriș, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, care sunt obiectele care nu au ce căuta în dormitor, dacă vrei să ai noroc în DRAGOSTE și cum te ajută Feng Shui-ul să ai o relație armonioasă. 

Feng Shui. Obiectele care nu au ce căuta în dormitor, dacă vrei să ai noroc în DRAGOSTE

Modul în care ne amenajăm locuința ne poate influență relațiile? Care sunt obiectele sau gesturile, care ne aduc ghinion în dragoste?
 
”În primul rând, trebuie să păstrăm dormitorul matrimonial ferit de oglinzi și plante, fără elemente ce aduc energie Yang într-un spațiu Yin, televizorul, muzică puternică, calculator etc, sunt nedorite. În dormitor nu stau remedii tibetane de putere, decât cele de sănătate și iubire.

Dacă aveți scări interioare care duc la etaj către dormitoare, este important ca aceste scări sa aibă contra-treaptă, pentru a permite energiei să ajungă la etaj. Printre scările de lemn ce permit goluri între trepte - acest lucru nu este posibil și trebuie regândite cu contra-treaptă, în cel mai scurt timp, relațiile de cuplu în aceste case pot avea mult de suferit.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel