Femeia cu cel mai mare salariu din Marea Britanie. Câștigă 1.3 milioane de lire sterline pe zi

Data actualizării: | Data publicării:
Denise Coates, foto Facebook
Descriere foto: Denise Coates, foto Facebook

Denise Coates a doborât recordul pentru cel mai mare salariu din Marea Britanie. În 2020, femeia a încasat zilnic suma de 1.3 milioane de lire sterline.

Denise Coates câștigă  de de 3.126 mai mult decât Prim Ministrul Marii Britanii, care are un salariu de  aproximativ 150.000 lire sterline pe an. Cea mai bine plătită angajată din Marea Britanie a încasat câteva milioane de lire sterline în 2020, când și-a dublat salariul cu 52%, scrie The Sun.

În vârstă de 53 de ani, Coates a câștigat aproximativ 54.000 de lire sterline pe oră. Ceea ce înseamnă mai mult decât veniturile adunate ale directorilor primelor 100 cele mai mari companii din Regatul Unit. 

Ce meserie are


Coates este directoarea unei companii de pariuri sportive. Pe lângă salariul de 421 de milioane de lire sterline, femeia  a mai primit și 48 de milioane de lire sterlline din dividende, deoarece deține 50% din companie.

Familia Coates deține o avere estimată la  6.8 miliarde de dolari, iar Denise se află în top 5 cele mai bogate femei din Marea Britanie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel