Femeia alergică la soare. Ce pațește dacă iese din casă ziua

Data publicării:
Susan Heaword, sursa facebook
Descriere foto: Susan Heaword, sursa facebook

O tânără trece prin momente cumplite de fiecare data când iese din casă și stă câteva minute în soare.

Până la vârsta de 17 ani, Susan Heaword din Telford, Shropshire (Marea Britanie) era o persoană sănătoasă, fără probleme medicale. La scurt timp după ce a devenit mămică pentru prima oară, lucrurile s-au schimbat total în viața ei. La un moment dat, în timp ce se plimba cu bebelușul său pe afară, tânăra a început să simtă o durere inexplicabilă la nivelul pielii. La scurt timp, pe piele i-au apărut mai multe erupții.

Tânăra a decis să meargă la medic pentru a afla care este cauza problemei. După mai multe investigații și analize, doctorul a ajuns la concluzia că Susan suferă de erupție polimorfă la lumină, o formă destul de severă de alergie la soare.

Acum, Susan Headword este casnică și, dacă trebuie să ducă la școală copiii sau să facă tot felul de treburi ce implică expunerea la soare, durerile devin insuportabile.

„Doar să întind rufele la uscat îmi poate provoca o durere mare. Dacă cineva se atinge de mine, durerea e mare și pot ajunge chiar să plâng. Uneori fac chiar și șapte dușuri reci pe zi, ca să mai atenuez durerea. Simt că efectiv pielea mea e străpunsă de milioane de ace fiebrinți, în același timp. Uneori, niște simple bubițe devin o erupție pe tot corpul. Îmi pare rău că nu mă pot bucura de ieșiri alături de copiii mei, nu pot nici măcar să mă apropii de ferestre, fiindcă razele soarelui vor atinge pielea și mă voi alege cu dureri mari”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Susan a mărturisit că până acum nu a găsit un tratament care să o scape de această alergie, motiv pentru care ea nu poate decât să recurgă la tot felul de metode pentru a evita durerea dată de alergia sa la soare. De asemenea, aceasta  poartă jachete chiar și în lunile toride de vară, pentru a-și proteja cât mai bine pielea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel