Felicia Filip și Cristian Mihăilescu ne dezvăluie „Elixirul Dragostei” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Felicia Filip și Cristian Mihăilescu ne dezvăluie „Elixirul Dragostei”
EXCLUSIV
Descriere foto: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu ne dezvăluie „Elixirul Dragostei”

Soprana Felicia Filip și maestrul Cristian Mihăilescu aduc „Elixirul Dragostei” la Interviurile Spectacola și DC News. 

Luni, 13 februarie, în ajun de Ziua Îndrăgostiților, de la ora 19:00, vă invităm să urmăriți un interviu savuros, cu și despre dragoste, în care Felicia Filip și Cristian Mihăilescu își deschid sufletul și vorbesc despre căsnicia lor. 

S-au cunoscut pe scena Operei Naţionale din Bucureşti, în 1987, la montarea spectacolului „Poveştirile lui Hoffmann”, deşi Cristian o remarcase mai înainte, la Conservator, la audiţiile studenţilor profesoarei Georgeta Stoleriu. 

Sunt căsătoriți de 32 de ani și spun, cu bucurie și mândrie, că nu s-au certat niciodată. Se iubesc, se respectă, se admiră și se susțin în tot ceea ce fac.

Invitați în platoul Spectacola, cei doi vor povesti când au simțit „flacăra iubirii” și cum au ajuns să se căsătorească „printre repetiții”. 


Deși ei nu sărbătoresc Ziua îndrăgostiților pe 14 februarie, vin cu o invitație inedită pentru ziua în care se sărbătorește românește dragostea, pe 24 februarie, de Dragobete: Maestrul Mihăilescu va avea o premieră la  Opera Comica pentru Copii pe 24 Februarie -> spectacolul de opera ,,Elixirul Dragostei”.

Cum s-au cunoscut Felicia Filip și Cristian Mihăilescu? Care a fost „elixirul dragostei” care i-a unit, dar și care sunt sfaturile pe care le dau mai departe, după 32 de ani de căsnicie, aflați luni, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania     

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/   

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola  

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en  

Site: https://www.spectacola.ro/  

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola  

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel