Feli, secretul unei relații fericite. Cum se înțelege artista cu tatăl fiicei sale: ”Trăiesc pentru prima oară o iubire matură”

Data publicării:
Feli, sursa instagram
Descriere foto: Feli, sursa instagram

Feli a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericit, dar și care este relația dintre ea și tatăl copilului ei.

Feli se poate considera fără dar și poate o femeie împlinită. Pe lângă cariera de succes, artista are și o familie superbă, de care este tare mândră. Feli și Cătălin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se completează unul pe celălalt.

Recent, artista a mărturisit cum a început relația lor amoroasă, dar și care este secretul pentru care povestea ei de dragoste a rezistat de-a lungul timpului. Invitată în emisiunea ‘La Măruță’ pentru rubrica susținută de Maria Gyorfi, cântăreața a vorbit despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață.

„Nu sunt geloasă. (…) Nu cred în dragoste la prima vedere, cred în pași mici. Până la Cătălin eu nu am avut o relație, poate nu am avut răbdare pentru că nu am crezut că ar fi fost ceva serios. Cu Cătălin am avut răbdare. (…) Ne-am împrietenit și ne-am dat o șansă pentru a vedea dacă funcționăm ca și relație. Trăiesc pentru prima oară o iubire matură, fluturii în stomac trec repede.”, a spus Feli.

Cu toate că Feli este acum o femeie împlinită și fericită alături de familia pe care o are, în trecut, planurile ei au stat cu totul diferit.  Aceasta a declarat că nu își dorea să se căsătorească și plănuia să adopte un copil.

„Mi-am dorit tare mult să am o fetiță. Mi-am dorit să am și un soț, dar nu îl vedeam neapărat în planurile mele. Mă gândeam că o să adopt, nu credeam că o să am un soț vreodată. În capul meu mă gândeam că o să fie mai ușor să fiu eu cu fetița mea decât să am un soț.”, a mai spus Feli



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel