Feli s-a despărțit de tatăl fetiței sale: „Vreau să intru în noul an curată și fără secrete”

Data publicării:
Feli Donose, captură video YouTube
Descriere foto: Feli Donose, captură video YouTube

Feli Donose vine cu vestea șoc a finalului de an. Artista s-a despărțit de Cătălin, tatăl fetiței sale. 


Feli Donose și-a șocat fanii cu vestea că intră în noul an ca femeie singură. Artista a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că ea și Cătălin, tatăl fiicei sale, au pus capăt relației. 

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așadar, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și pe Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și, cel mai important, de rolul de părinți ai Norei Luna”, a scris Feli, pe rețelele de socializare. 

Ce spunea artista despre relația cu Cătălin, în urmă cu câteva luni

Feli Donose și Cătălin se iubeau de câțiva ani și au împreună o fiică. Deși mereu a fost discretă în privința vieții personale, recent, artista a fost invitată în cadrul emisiunii online theExclusive, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu Cătălin. Artista spunea, atunci, că nu a simțit fluturi în stomac, în momentul în care l-a cunoscut pe tatăl fiicei sale. 


"Eu știu să trăiesc haos. Fiecare are fixul noi, dar e și mai greu pentru că nu ne cunoaștem cum e să fim doar noi doi. După ce ne-am cunoscut, imediat am rămas gravidă. Nu știu dacă îmi pare rău, am sărit acea etapă.. eu n-am avut fluturi în stomac cu el și atunci mi-am dat seama ce înseamnă iubirea matură. Există un fel de siguranță între noi și atunci am zis că el e alesul. Am știut din prima zi când l-am văzut. Ne-am cunoscut la o nuntă, el era invitat, iar eu cântam. I-am zis din prima că sigur e gemeni, pentru că vorbea mult. La început eram prieteni, eu eram în febra muzicii, voiam doar muzică. Cumva Cătălin a venit la momentul nepotrivit. Eu voiam să adopt un copil și să fac muzică. Eu voiam să o adopt pe Luna de fapt, la asta mă gândeam când am scris melodia.

Eu mi-am indus de multe ori iubirea, dar până la Cătălin nu am iubit niciodată. Am știut că vreau să fac tot ce e mai bine ca să fiu cu omul ăsta, chiar dacă deocamdată e cu suișuri și coborâșuri. Cu mine e foarte greu de trăit.", a declarat Feli.

"Sunt nefericită deseori"


Mai mult, artista recunoștea și faptul că nu are mereu o părere foarte bună despre propria persoană, fapt ce îi cauzează deseori nefericire.

"Îmi place să mă caut, toată viața asta e o căutare. La iubirea de sine mai am de lucru. Toți avem problema asta. Sunt nefericită deseori în situații din viața mea. Îmi aduc aminte când am fost la Vocea României și aveam emoții, m-a încurajat o prietenă atunci. Dacă te dezbraci de rol, de faimă, toți suntem la fel.", a mai spus artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel