Feli Donose, reacție dură pentru prietenii falși. Ce mesaj le-a transmis artista: „Încep să mă amuz”

Data publicării:
Feli Donose, foto Instagram
Descriere foto: Feli Donose, foto Instagram

Feli Donose a transmis un mesaj dur pentru prietenii falși pe care îi are în preajmă.

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu o familie superbă. Se pare că odată ce a devenit cunoscută, prietenii și-au arătat adevărata față. Acum, Feli a ținut să le transmită un mesaj prietenilor falși pe care îi are în preajmă. Artista a vrut ca persoanele respective să știe că sunt sub atenta ei ”observație” și s-a declarat amuzată de situație.

„Am foști prieteni și ”prieteni” care habar nu au că m-am trezit. Eu știu că pentru voi sunt ”prietena-vedetă”. O să stau de acum doar să vă observ. Încep să mă amuz”, a scris Feli Donose în cadrul unui InstaStory.

 

Feli, victima bullying-ului

 

Recent, Feli a declarat  că de-a lungul timpului a fost victima bullying-ului, fapt ce a afectat-o la momentul respectiv, însă, ulterior, acest lucru a făcut-o să scrie versuri atât de profunde.

” Da, am fost victimă a bullying-ului, cum probabil și din păcate majoritatea copiilor trec prin asta. Pot să spun că mă număr printre copiii care au avut parte de un bullying legat de porecle, spre exemplu.

Mai târziu, la maturitate, a venit un val de bullying mai greu. Dar am trecut peste. Prin muzică. Ascultă-mi povestea în „Puiule, puiuțule! „, a declarat Feli pentru Viva.ro

 

Artista a mărturisit că de-a lungul timpului s-a lovit de tot felul de suferințe, motiv pentru care și-a promis că de fiecare dată când se va mai întâlni cu ele, le va transpune în melodiile pe care le scrie.

 

” Eu mi-am promis că niciodată nu îmi voi scrie suferințele exact când sunt „proaspăt trăite. Mereu las să treacă puțin timp, cât să înțeleg de ce am trecut prin ele.

Am făcut tot posibilul ca experiențele mai puțin frumoase ale vieții mele să le rezolv sub alte căi, mergând la terapie sau citind despre cum să mă ajut să mă vindec.” , a mai declarat artista pentru sursa citată. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel