Feli Donose, primele declarații despre cel de-al doilea copil: „Am vorbit foarte multe despre asta cu Cătălin„

Data publicării:
Feli și logodnicul ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Feli și logodnicul ei, sursa foto Instagram

Feli Denose a făcut primele declarații despre al doilea copil.

Feli este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Pe lângă cariera de succes, Feli se mândrește și cu o familie frumoasă.  Vedeta își dedică tot timpul fetiței sale și este pregătită pentru încă un copil. 

„Ea scoate din mine cea mai bună versiune a mea ca și om și îmi testează limitele cum nimeni nu mi-a testat până acum. De multe ori îmi apasă butoane (…). Are mama grijă să-mi spună să am răbdare cu ea. Îmi place că are personalitate. E topită după tatăl ei, ei doi chiar sunt o echipă. (..) Iarna trecută a fost prima dată de când a apărut Nora în viața mea și eu m-am dus să dorm separat în sufragerie, avea perioada asta cu dințișorii”, a povestit artista într-un interviu cu Lorena Buhnici, pe canalul său de YouTube.

Cât despre cel de-al doilea copil, artista a mărturisit că și-ar dori foarte mult să adope unul.

 

„Am vorbit foarte multe despre asta cu Cătălin în pandemie și i-am spus că eu simt că aici trebuie să fie totul, dar dorința mea de a adopta tot acolo e. Am o frică să nu fiu genul de mamă care să facă diferența. Una dintre misiuni ar fi să adopt, nu știu când. Înainte să-l cunosc pe Cătălin, ăla era planul. Mă duc, înfiez, eu și fetița mea, singure pe Pământ, noi facem, ducem, creștem. Nu simt momentul încă, eu mai am de învățat foarte multe lucruri. Nora în fiecare zi îmi vine cu câte o lecție”, a mai continuat Feli.

 

Feli și-a cerut iubitul în căsătorie

 

Feli trăiește o frumoasă poveste cu iubitul ei, Cătălin, cu care are și o fetiță minunată, pe Nora. Recent, artista a vorbit despre momentul în care șia cunoscut iubitul și cum a evoluat relația lor.  Feli spune că nu a fost dragoste la vedere atunci când și-a întâlnit iubitul, însă a simțit că este ceva special legat de el. 

„Pe Cătă l-am cunoscut la o nuntă a care am fost invitată să cânt. De acolo am devenit prieteni, iar câteva luni mai târziu deveneam părinții Norei Luna. De menționat faptul că, iubindu-ne, deja a venit și ea. (râde) Și ca să îți răspund și la următoarea întrebare… Nu. Nu a fost dragoste la prima vedere! A fost sentiment de apartenență la prima vedere. Am știut că el o să fie tatăl copilului meu”, a dezvăluit vedeta pentru VIVA.

 

O mireasă atât de atipică, încât ea este cea care a făcut primul pas. Vedeta și-a cerut iubitul în căsătorie, sfidând astfel tradițiile care spun că bărbatul este cel care trebuie să-i ofere inelul de logodnă femeii. 

„Am cerut EU în căsătorie”, a mai spus Feli pentru sursa citată. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel