Feli Donose, mai fericită ca niciodată! Artista trăiește o frumoasă poveste de iubire

Data actualizării: | Data publicării:
Feli Donose Official/Instagram
Descriere foto: Feli Donose Official/Instagram

Feli Donose a lăsat inhibițiile deoparte. Artista iubește din nou și nu se mai ascunde!

Feli Donose este într-o relație de câteva luni și este mulțumită de cum evoluează lucrurile în viața ei. Când nu este pe scenă, solista își petrece timpul cu fiica ei, Nora Luna, sau cu iubitul ei. Acum doi ani, artista s-a despărțit de tatăl fetiței sale, o separare care a surprins pe toată lumea.

Feli Donose a renăscut

Feli Donose preferă să păstreze discreția despre relația care îi aduce fericire, lăsând timpul să decidă când va apărea în public cu noul ei partener. A ales să fie discretă și nu regretă, chiar dacă această dragoste îi dă aripi. Nu a căutat-o și nu o aștepta, dar a venit la momentul potrivit, iar acum este fericită.

„Sunt foarte bine, am ieșit în lume, mă revăd cu prietenii la acest eveniment minunat. Am avut o perioadă aglomerată, dar nu neapărat pentru că sunt o femeie independentă și îmi fac programul așa cum vreau eu. Foarte multă lume mă întreabă și nu am alt răspuns decât că sunt bine.

Lucrurile se așează în viața fiecăruia exact așa cum trebuie, la momentul potrivit. Până acum e bine! Am avut un moment de sensibilitate și de deschidere și am spus treaba asta. E bine! Nu știu ce să spun altceva. Sunt liniștită, sunt bine!”, a mărturisit Feli Donose pentru Click!

Te-ar putea interesa și: „Am zis că nu vreau să mor”. Problemele de sănătate care au împins-o pe Feli Donose să se opereze la stomac

Feli Donose zâmbește din nou

Chiar dacă nu a căutat în niciun fel această dragoste, Feli a primit-o cu brațele deschise, pentru că e tot de ce avea nevoie. Îi aduce liniște și împlinire.

„Nu am căutat! Toate cărțile astea de dezvoltare personală sau psihologii și terapeuții care vin și spun că toate lucrurile se așează când nu cauți, ele spun adevărul. Când nu cauți, când te liniștești, când lucrezi puțin la tine, când nu ai așteptări și nu pui presiune pe tine, când nu te bagi în lumea lui trebuie, toate lucrurile se așează sub o formă sau alta fix așa cât e scris”, a mai povestit Feli.

Te-ar putea interesa și: Feli Donose, certată cu organizatorii evenimentului. Artista a refuzat să urce pe scenă: „Noi ne-am respectat obligațiile”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel