Feli, eșecuri în dragoste: ”Niciun bărbat nu avea răbdare cu mine”

Feli, foto instagram
Descriere foto: Feli, foto instagram

Feli Donose a  dezvăluit momentele dificile din viața ei

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate cânărețe din România, deoarce are aun suflet deschis și tot timpul a fost sinceră în public cu oamenii. Chiar daca a avut momente frumoase, Feli, ca orice om normal, a povestit că și atunci când ești artist viața uneori este dură. 

Acum câteva ore, cântăreața Feli Donose a postat un mesaj, în care se subînțelege că trece prin momente dificile. 

”Eu m-am născut să am grijă de mine. Să mă duc în lume după semne care să mă hrănească sufletește și care să mă ajute să cresc sănătos. De-a lungul drumului înspre viață și muzică nu mi-am dat voie să fiu delicată.
Știam că într-o lume aparent a bărbaților numai, orice semn de slăbiciune însemna că am să mă prăbușesc aproape instant.
Inima mea e din alte vieți una sensibilă, empatică ( se folosește cuvântul asta tot mai des - semn că avem nevoie real de asta ) și dornică de a face schimb de îmbrățișări și iubire. Totuși am ales să fiu bărbatul vieții mele când după vremuri multe am încetat să mai caut o prezența masculină în viață mea. Un stâlp. Pentru că era greu de digerat pentru o visătoare că mine să văd că niciun bărbat nu avea răbdare să treacă de Feli artistul că să descopere minunea de Felicia - femeia care zăcea în mine voit ferită de ochii lumii. Că în mintea ei, dacă stătea ascunsă nu erau șanse să o lovească în piept careva. Nu doar bărbații ci în general viață.
Așa că am mers pe drumul meu fiind bărbatul vieții mele. Am învățat multe și am clădit multe eu cu mine. Povești de viață de care sunt mândră și pe care, poate, am să le pun într-o carte la vremea lor de a fi povestite. Eu nu va scriu acum o poveste cu “țintă”. Las gândurile astea să curgă pentru că în timp ce pășesc spre Nora Luna mi-a apărut acest gând: Eu m-am născut să am grijă de mine. Și sincer cred că toți ne-am născut să facem asta. Că prin grijă față de propria persoană și această lecție a iubirii de sine ne clădim omul vieții noastre, că apoi să devenim omul vieții cuiva la momentul potrivit. Să avem puterea și iubirea necesară pentru atunci când oamenii au nevoie de un umăr pe care să plângă, sau ochi cu care să împartă un zâmbet.
Între timp nu mai sunt bărbatul vieții mele. M-am dezbrăcat de haina asta și aleg să manifest femeia. Am neglijat-o ani buni. Și ce femeie frumoasă și puternică e!...Zic să ne uităm mai des în oglindă. Să ne mulțumim și să ne zambim. La urmă urmei, mergem mâna în mâna spre Cer la sfârșitul zilelor de pe Pământ. După ce împart aceste gânduri cu voi, am să îmi dau o îmbrățișare. O merit! ”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Feli din Poveste (@felidonoseofficial)

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 28 noi 2020, 09:28 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience