Feli a lansat o melodie, un tribut adus Mariei Tănase

Data publicării:
Feli, foto instagram
Descriere foto: Feli, foto instagram

Feli a lansat single-ul "Du-te, dorule", o piesă despre răzbunare şi vindecare post-iubire, cea de-a "şaptea felie" din jurnalul muzical 

"Piesa aceasta este un tribut adus Mariei Tănase. Inspirată de 'Cine iubeşte şi lasă', de 'Blestem' şi de întreaga forţă creatoare a muzei mele, Maria Tănase, am simţit să-mi scriu şi să-mi cânt o poveste reală de vindecare de iubire din trecutul meu", a mărturisit Feli, potrivit Agerpres.

Ea a precizat că prin această piesă a încercat să dezvăluie, prin muzica şi versurile sale, ceea ce oamenii de obicei încearcă să ascundă.

"De cele mai multe ori, oamenii vor să pară buni şi sensibili chiar şi atunci când sunt răniţi, însă adevărul ascuns în sufletul lor este că nu simt să fie atât de altruişti şi sensibili cu persoana care i-a rănit. Avem cu toţii o parte întunecată în noi, pe care trebuie să o acceptam şi să o lăsăm să iasă la iveală din când în când, ca să ne eliberăm şi să putem trece mai repede şi mai uşor mai departe", a afirmat artista, potrivit Agerpres

Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, "Du-te, dorule" are muzica şi versurile compuse de Feli şi Smiley, alături de producătorii Şerban Cazan şi Vladimir Coman-Popescu şi mix&maxerul realizat de Lucian Nagy.

Primele şase piese de pe albumul "Feli din poveste" lansate până acum sunt "Omule, deschide ochii", "Frunze cad", "Când răsare soarele", "Mă strigă mama", "Sus pe munte", "Banii n-aduc fericirea".

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel