Fecioarele sunt încurajate să îndrăznească, Scorpionilor le trebuie echilibru. Capricornii sunt buni la decizii, iar Peștii cheltuiesc

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Sasha Freemind
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Sasha Freemind

În câteva zile, Mercur va intra în semnul Vărsătorului! O să fim mai deschiși către idei originale și noi, gândim mai diferit, mai obiectiv. Iată ce mesajele au astrele pentru Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești!

Pe 11 februarie, Mercur o să-și înceapă tranzitul în semnul Vărsătorului. O să fim înfometați de cunoștințe noi și ne arătăm deschiderea către idei noi, originale. Vom avea și modele de comunicare spontane, dar și fragmentate și liberale. O să fim mai curioși, o să analizăm oamenii și vom dori să prezicem ce se va întâmplă. Totodată, o să conștientizăm și cât de important este rolul tehnologiei în viețile noastre.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ține cont de faptul că Mercur, guvernatorul tău, își schimbă semnul și va trece în Casa a 6-a. Pentru că trece în această casă și se întâlnește și cu Saturn, gândește-te, din martie 2020 și până acum, ce s-a petrecut din punct de vedere profesional.

Prin ce schimbări profesionale ai trecut? Poate că ai realizat, de la acea dată, că munceai prea mult. Unde exagerezi cu munca? Unde te dădeai în stambă? Ei bine, până în martie anul acesta, ai face bine să te gândești mai mult la asta. Poate că până atunci, ai putea să accepți un rol nou la job, fără teama că vei greși, așa cum au făcut-o ceilalți.

Ai grijă și la sănătate!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur întră în Casa a 4-a, unde se va întâlni la un moment dat și cu Saturn. Gândește-te, din martie 2020 și până în prezent, la toate discuțiile pe care le-ai avut cu mama, cu tata. Cu soțul/soția. Cu alte rude. La certuri pe pământuri, dacă au existat. Pe împărțeli sau moșteniri.

Ia în calcul și toate evenimentele care au avut loc în familie. Dacă au existat pierderi. Cel mai probabil, toate aceste evenimente te-au format în ultimii trei ani. Acum este momentul să te gândești într-un mod puțin diferit la familie, dar și la locuința ta.

Totodată, în ultima vreme, poate că te-ai mai adaptat când vine vorba de locuință. Ai fost nevoit să lucrezi mai mult de la birou sau mai mult de acasă. Saturn se va duce în Casa a 5-a, așa că poți deveni responsabil pentru unii oameni din viața ta sau vrei să-ți iei noi responsabilități, cum ar fi un copil.

Asigură-ți echilibrul interior! 

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel