Fata cu chip de păpușă. Cum s-a transformat o tânără din Ucraina

Data actualizării: | Data publicării:

Valeria Lukyanova s-a transformat într-o păpușă Barbie în carne și oase.

Valeria s-a născut pe 21 iunie 1991 în Ucraina într-o familie modestă.  Valeria știa încă de la o vârstă fragedă că vrea să fie bogată când va crește. Indiferent de situația financiară a familiei sale, părinții Valeriei au încercat să-i facă copilăria cât mai normală și i-au pus la dispoziție păpuși Barbie și alte jucării.

Inițial, Valeria se juca cu păpușile Barbie la fel ca majoritatea celorlalți copii. Schimba în mod regulat hainele păpușilor cu cele mai la modă ținute. Pe măsură ce continua să-și dezvolte colecția de Barbie, Valeria a început să-și creeze propria lume de fantezie cu păpușile ei. Era îndrăgostită de silueta plastică impecabilă a Barbie, de simetria și de aspectul general. Nu știa la acel moment că în cele din urmă va deveni o Barbie vie când va crește.

Înainte ca Valeria să devină o păpușă Barbie vie, avea trăsături extrem de frumoase. În 2008 a participat la concursul de frumusețe „Miss Diamond Crown of the World” și a ajuns să câștige primul loc. Judecătorii le-a plăcut în mod deosebit buzele pline, ochii mari și părul, iar Valeria s-a remarcat cel mai mult printre alți 300 de concurenți. Succesul Valeriei în concursul de frumusețe a determinat-o să atragă atenția mai multor mijloace media și a companiilor de modele. În ciuda victoriei concursului de înfrumusețare câștigat, ea încă nu era fost mulțumită de propriul aspect și a decis că este timpul să o ducă la nivelul următor.

Astăzi, Valeria este imosibil de trecut cu vederea. Oricine o vede în public se blochează întrebându-se dacă este reală. Are pielea de porțelan și ochi gigantici care par să iasă din fața ei. Figura ei cu clepsidră pare și ea din afara acestei lumi! Majoritatea oamenilor presupun că Valeria a făcut numeroase intervenții chirurgicale pentru a-și atinge aspectul, dar șocant, acest lucru ar putea fi mai departe de adevăr. Valeria este plină de multe surprize și aceasta este una dintre cele mai greu de crezut. Valeria susține că a suferit o singură operație în viața ei, și asta a fost să-și mărească sânii. Acest lucru poate fi greu de crezut la început, mai ales că proporțiile corpului ei par atât de nefiresc. Cu toate acestea, fotografiile lui Valeria fără machiaj par să sugereze că nu i s-au efectuat intervenții chirurgicale pe față.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel