Fanii Game of Thrones sunt în extaz. GOT ar putea să se extindă și în domeniul animației

Data publicării:
Game of Thrones, captură
Descriere foto: Game of Thrones, captură

Franciza fantastică de succes "Game of Thrones" ar putea fi extinsă la animaţie într-o nouă serie pentru serviciul de streaming HBO Max.

Directori din cadrul HBO Max al WarnerMedia, companie deţinută de AT&T Inc., au început să organizeze întrevederi cu scenarişti în legătură cu o posibilă serie dramatică de animaţie destinată publicului adult, potrivit The Hollywood Reporter.

Un purtător de cuvânt al HBO nu a dorit că comenteze această informaţie, potrivit Agerpres.

"Game of Thrones", bazat pe romanele lui George R.R. Martin, a devenit un fenomen global şi a câştigat 12 premii Emmy, inclusiv cea mai importantă distincţie, pentru cel mai bun serial dramatic.

Seria şi-a încheiat difuzarea pe HBO în 2019. Directorii din cadrul serviciului de streaming au lucrat pentru a dezvolta noi programe în cadrul francizei, pe o piaţă concurenţială, cu actori precum Walt Disney Co, Netflix Inc şi altele care se luptă pentru atragerea publicului pe platformele de streaming.

HBO lucrează în prezent la o serie spinoff intitulată "House of the Dragon", a cărei acţiune va avea loc cu 300 de ani înainte de evenimentele din "Game of Thrones". Seria ar putea debuta anul următor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel