Familia lui Leonard Doroftei, viață de lux în Canada. Cu ce se ocupă fiul cel mare al fostului pugilist

Data publicării:
Leonard Doroftei și soția lui, sursa foto Facebook
Descriere foto: Leonard Doroftei și soția lui, sursa foto Facebook

Leonard Doroftei s-a stabilit cu familia în Canada de doi ani de zile și deja fiul cel mare are o carieră de succes. 

Leonard Doroftei s-a stabilit în Canada de doi ani de zile și duce o viață de vis alături de familie. Fostul pugilist este mai fericit ca niciodată deoarece acum locuiește alături de toți copiii lui și se poate bucura de realizările lor. 


Leonard Doroftei are doi băieți și o fată și toți trei și-au ales bine drumul în viață. În timp ce băiatul cel mai mare este un afacerist de succes în Canada în domeniul imobiliarelor, cel mijlociu a terminat Facultatea de Fizică, în Măgurele, iar fiica visează să ajungă medic. 


Nici soția lui Leonard Doroftei nu se lasă mai prejos, chiar dacă ar avea posibilitatea de a sta acasă pentru a avea mai mult timp liber, aceasta a ales să se angajeze. Soția fostului pugilist lucrează la aeroport, iar Leonard Doroftei este tare mândru de ea și de realizările ei. 


„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită”, a declarat Leonard Doroftei pentru GSP.


Leonard Doroftei spune că se simte mult mai bine în Canada, ba mai mult a reușit să dea jos 20 de kilograme 


În cadrul aceluiași interviu, Leonard Doroftei a mărturisit că în prezent dă lecții de box copiilor și adulților din Canada. Cum a reușit să slăbească 20 de kilograme?


„Păi, dacă asta îmi place să fac… Pregătesc sala pentru elevi, mă mai antrenez și singur. M-am redescoperit aici, în Canada. Am slăbit 20 de kilograme numai din mișcare! Am mai umblat puțin și la alimentație, adică am mai scăzut din cantitate, dar mănânc orice, mai beau și un pahar de vin.  Înainte de Crăciun m-a invitat Adi Diaconu, fostul campion mondial, la o tăiere de porc, așa, pe stil românesc, la o fermă din zonă. Eu nu m-am băgat la sacrificiu, că n-aș putea să fac asta, m-am dus doar ca martor la nenorocire (râde). Păstrăm obiceiurile de acasă, am băgat frica în canadieni! (râde iar)”, a mai declarat fostul pugilist?



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel