Familia lui Celine Dion, neputincioasă în fața bolii necruțătoare a artistei: „Există spasme care sunt imposibil de controlat”

Data publicării:

Sora artistei Celine Dion a oferit noi informații cu privire la boala cu care se confruntă aceasta.

Starea de sănătate a lui Celine Dion nu pare să se amelioreze, în ciuda încercărilor disperate ale familiei, dar și ale medicilor de a face tot posibilul ca artista internațională să urce cât mai curând pe scenă, acolo unde fanii o așteaptă cu sufletul la gură.

Claudette Dion, în vârstă de 74 de ani, este cea care le oferă constant internauților o actualizare cu privire la lupta surorii sale mai mici cu sindromul "Stiff Person Syndrome", tulburarea neurologică rară cu care cântăreața în vârstă de 55 de ani se confruntă din 2022.

Într-un interviu acordat pentru presa internațională, Claudette spunea faptul că Sindromul Stiff Person este încă o boală despre care se cunosc încă foarte puține lucruri, spunând: "Există spasme care sunt imposibil de controlat". Aceasta a continuat mărturisind că atât ea, cât și restul familiei lui Celine Dion tind să se simtă oarecum neputincioși, deoarece nu pot face mare lucru pentru a o sprijini sau pentru a-i alina durerea. Cu toate acestea, tot Claudette a dezvăluit faptul că sora ei "face totul pentru a se recupera" și a numit-o o "femeie puternică".

Celine Dion este îngrijită de familia sa

Tot Claudette a declarat anterior faptul că sora lor Linda, în vârstă de 64 de ani, s-a mutat acum în conacul cântăreței din Las Vegas, unde locuiește cu cei trei fii ai săi, René-Charles, în vârstă de 22 de ani, și gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 11 ani, pentru a o ajuta să aibă grijă de ea. Și, deși a mărturisit cu durere în suflet că sora ei se luptă în prezent să găsească medicamente care să funcționeze pentru ea, Claudette a spus că solista încă perseverează în recuperarea ei și nu și-a pierdut speranța.

"Nu găsim niciun medicament care să funcționeze, dar să ai speranță este important", a mărturisit Claudette. "Când o sun și este ocupată, vorbesc cu sora mea Linda, care locuiește cu ea, și îmi spune că muncește din greu. Ea ascultă cât mai mult posibil de cercetătorii de top din domeniul acestei boli rare", a adăugat ea, înainte de a spune că laureata premiului Grammy ar putea, poate, să depună prea mult efort fizic.

"Sincer, cred că ea are nevoie mai ales de odihnă", a continuat Claudette. "Întotdeauna face mai mult decât trebuie, întotdeauna încearcă să fie cea mai bună decât varianta din prezent. La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să le asculți".

În luna mai s-a retras de pe scenă

Sindromul "Stiff Person Syndrome" provoacă spasme musculare incontrolabile, care pot duce la alte complicații medicale, Celine spunându-le anterior fanilor că aceasta i-a afectat chiar și capacitatea de a cânta, deoarece a spus că "nu-și poate folosi corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită"

La sfârșitul lunii mai, îndrăgita cântăreață internațională a anunțat că a fost nevoită să anuleze toate datele rămase din turneul său Courage World Tour, din cauza luptei sale cu această afecțiune. Ea le-a spus fanilor atunci că a fost dezamăgită că i-a dezamăgit, dar aceștia nu au avut decât cuvinte de susținere pentru ea în secțiunea de comentarii de pe Instagram și i-au spus să aibă grijă de sănătatea ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel