Familia lui Bob Saget blochează publicarea certificatului de deces al actorului

Data publicării:
Bob Saget, sursa foto Facebook
Descriere foto: Bob Saget, sursa foto Facebook

Familia actorului Bob Saget a demarat o acţiune în justiţie pentru a interzice autorităţilor din Florida să facă publice fotografii şi alte documente provenite din ancheta ce a fost deschisă în urma morţii de luna trecută a artistului. 

Invocând preocupări legate de confidenţialitate, soţia lui Bob Saget şi alţi membri ai familiei sale au spus că fotografiile, înregistrările video şi alte documente provenite din ancheta deschisă de Şeriful din Orange County după decesul starului american ar trebui să fie predate doar familiei îndoliate.

Bob Saget, cunoscut pentru rolul unui tată jovial interpretat în celebrul sitcom din anii 1980-1990 "Full House" ("Casa plină"), a fost descoperit decedat în ianuarie, la vârsta de 65 de ani, într-o cameră de hotel din oraşul Orlando, unde se afla în turneu. Potrivit familiei sale, cauza decesului a fost un traumatism cranian, provocat atunci când actorul s-a lovit accidental în zona capului.

Mai multe companii mass-media au încercat să obţină de atunci acces la documentele şi înregistrările obţinute în timpul anchetei.

"Publicarea acestor documente ar duce imediat la difuzarea lor pe internet, ca şi în ziare tipărite şi companii de televiziune, ceea ce ar provoca un rău ireparabil, sub forma unei dureri psihologice extreme, angoasă şi suferinţă emoţională", au declarat soţia actorului Bob Saget, Kelly Rizzo, şi alte rude ale sale în documentele depuse în instanţă.

Bob Saget a devenit celebru după ce a interpretat personajul Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, inclusiv gemenele interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în serialul "Full House".

Actorul, supranumit adeseori "tatăl Americii", a asigurat apoi vocea naratorului dintr-un alt serial celebru, "How I Met Your Mother", şi a apărut de mai multe ori, interpretându-se pe sine, în serialul "Entourage", din 2005 până în 2010.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel