Faimoșii au câștigat toate recompensele puse la bătaie. Survivor 2022: Cele două echipe luptă pentru imunitate

Data publicării:
Survivor, foto ProTV
Descriere foto: Survivor, foto ProTV

Faimoșii au ieșit învingători la Survivor.

Aseară, a început cea de-a treia săptămână a celei mai puternice competiții din lume. Cele două triburi au luptat cu sufletul pentru a obține o recompensă importantă: un coș cu legume proaspete. Cu gândul la toate mâncărurile pe care le-ar putea face, Faimoșii și Războinicii au dat tot ce au avut mai bun și au oferit un spectacol pe cinste. 


După ce au condus mai mult de jumătate din joc, Faimoșii s-au văzut egalați la scorul de 9 la 9, așa că a fost vremea unei noi ștafete. Alex Delea și Elena Matei au fost cei doi Războinici care au luptat contra lui TJ Miles și Laura Giurcanu și care au pierdut confruntarea. Astfel, Faimoșii au sărbătorit o nouă victorie în jocul pentru recompensă. 


În cea de-a doua confruntare a serii, într-un joc scurt, dar extrem de motivant, concurenții au luptat pentru... un desert mult visat: câte o felie de tort de ciocolată pentru fiecare! Într-un meci în care scorul a fost deschis de Otilia și închis de Emil Rengle, Faimoșii au câștigat cu 5 la 2 și au obținut cea mai dulce victorie de până la acest moment. 

De la 20:30, competiția merge mai departe! Cele două echipe vor porni, încă o dată, pe traseu cu un singur gând: să nu piardă imunitatea și să ajungă la Consiliul de Nominalizare. Vor reuși Faimoșii să oprească seria neagră de două înfrângeri în această probă sau vor fi tot ei nevoiți să facă nominalizări? 


Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, o seară în care fiecare dintre concurenți va da tot ce are mai bun pentru a-și asigura locul în competiție pe mai departe! 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel