"Făcuse din mine un ghem de oase". Carmen Rădulescu, momente cumplite: M-a învelit în ziare și mă lăsa să dorm pe gresie, ca să mor mai repede

Data actualizării: | Data publicării:

Carmen Rădulescu a povestit momentele dramatice prin care a trecut și cum putea să moară la doar câteva luni, dacă mama ei nu era prinsă de niște asistente.

Carmen Rădulescu a povestit recent că, pe vremea când avea doar câteva luni, medicii și asistentele au prins-o pe mama ei biologică când o învelea în ziare și o lăsa să doarmă pe jos. 

"Mă lăsa să dorm pe gresie, ca să mor mai repede"

 

"Au găsit-o asistentele și medicii în camera de spital că m-a învelit în ziare și mă lăsa să dorm pe gresie, ca să mor mai repede. Făcuse din mine un ghem de oase. De aceea, am stat un an și jumătate în ghips, ca să pot merge, că altfel eram pasibilă să merg în scaun cu rotile. Toate astea le știu de la părinții mei, de la asistentele și medicii din spital, care au fost martori la așa ceva", a povestit Carmen Rădulescu, în emisiunea Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu, la Prima TV. 

Cum a aflat că era adoptată

 

"A fost un moment destul de greu, pentru că nu am aflat de la părinții mei, am aflat de la acea doamnă, femeie, nu știu cum să îi spun, mamă am și spus că nu am s-o numesc niciodată, pentru că nu pot. Mamă este, probabil, în fața lui Dumnezeu, dar în fața mea nu! Am aflat de la ea, a sunat la familia Rădulescu, părinții mei erau plecați la serviciu și am răspuns eu. Mi-a spus clar - aveam 10 ani prima dată când a sunat: "Sunt mama ta!".

Răspunsul meu a fost: "Cum să fii mama mea, că mama mea e plecată la serviciu?". "Nu, eu sunt mama ta adevărată!". La aproape 13 ani, s-a întâmplat tot așa, eram singură acasă, am răspuns la telefon și mi-a spus: "Eu sunt mama ta, te-am mai căutat o dată și vreau să vorbesc cu tine!". Eu între timp îi spusesem mamei, uite cine a sunat. Mama: "Dacă mai sună această femeie, să îi spui că o dau pe mâna poliției". Bineînțeles că m-am speriat, nu? I-am spus același lucru și n-a mai sunat. Întrebarea mea este: dacă atunci ți-a fost interzis să mă cauți - la 15 ani deja apărusem la televizor - la 18 ani, de ce nu m-ai căutat?", a mai spus Carmen Rădulescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel