„Fac terapie”. Bobonete, în depresie după ce hoții i-au spart casa: A fost o spargere la pont

Data publicării:
Mihai Bobonete, foto Facebook
Descriere foto: Mihai Bobonete, foto Facebook

Mihai Bobonete a ajuns să facă terapie, după ce hoții i-au spart casa.

Mihai Bobonete a avut parte de un episod tulburător, în urmă cu câțiva ani. Actorul și familia sa s-au simțit în pericol, după ce, hoții le-au spart casa. Vedeta spune că aceștia nu au reușit să fure mare lucru, însă incidentul l-a afectat destul de mult, psihologic. A căzut într-o depresie și a început să facă terapie. 

„Prejudecăți și tabuuri în privința acestui subiect se întâlnesc doar la oamenii mai puțin educați și care nu au avut resursele necesare să-și mărească spectrul cunoașterii, pentru că, altfel, terapia este un lucru atât de normal, încât nu ar trebui niciodată să creeze rușini sau scepticism. Eu fac terapie și îmi este foarte bine așa. Episodul cu hoții în casa mea s-a dovedit a fi fost o greșeală, a fost o spargere la pont, iar noi eram mutați acolo de foarte puțină vreme. Pesemne că și hoții au fost dezamăgiți, dacă mi-au luat chitara bas și pușca cu dopuri a lui Octav. Eu nu dețin lucruri cu valoare materială mare, iar banii nu stau niciodată mai mult de câteva ore la noi în casă, are grijă soția să plece repede de unde vin”, a declarat Mihai Bobonete pentru Viva.

Mihai Bobonete, diagnosticul pe care l-a ținut SECRET. Afecțiunea care nu-i permite să mai consume alcool


 
Mihai Bobonete a dezvăluit, în cadrul show-ului Românii au talent, că suferă de steatoză hepatică, asta după ce a fost nevoit să refuze o băutură alcoolică, oferită de către colegii săi. Acesta a explicat că nu are voie să bea alcool. 


„Am și steatoză, adică mi-a crescut ficatul de la grăsime, deci eu nu beau”, a  dezvăluit Mihai Bobonete, în emisiunea de la PRO TV. 

Ce este Steatoza hepatică (ficatul gras) 

Medicul gastroenterolog Bogdan Mateescu a explicat, la Antena 3, ce este boala ficatului gras sau steatoza hepatică.

„Ne referim la îngrășarea ficatului. În sens strict științific, steatoza hepatică reprezintă o concentrație mai mare de grăsimi în ficat, după modelul ficatului de gâscă sau de rață pe care îl mâncăm. Este mult mai bun dacă este gras, dar numai pentru a fi mâncat. Pentru noi, dacă concentrația de grăsimi din ficat depășește o anumită limită, acest lucru se traduce prin niște analize modificate”, a spus dr Bogdan Mateescu, la Antena 3.

Ce alte probleme de sănătate mai are Mihai Bobonete

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați actori. Acesta face parte din unul dintre cele mai vizionate seriale, și anume  „Las Fierbinți”. Recent, Mihai Bobonete și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă de câțiva ani. Într-un interviu recent, actorul a dezvăluit cum este în spatele camerelor, dar și cât de mult muncește pentru tot ce vede lumea pe micile ecrane.

Acesta a precizat că trebuie să se pregătească enorm de mult pentru fiecare episod din serialul  „Las Fierbinți”. Cu trecerea timpului, acest lucru  a venit la pachet și cu multe probleme de sănătate. 

 Stări de anxietate, insomnii și depresie

”Cam 8 luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin. Duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic… A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine”, a declarat cunoscutul actor pentru VIVA.


Totodată, Mihai Bobonete  declarat că trebuie să muncești mult pentru a ajunge departe și că poți să trăiești decent, dacă vrei să urmezi o carieră în actorie. 

”Cred că se poate trăi decent și din actorie și joburi adiacente, dar totul e să muncești mult. Nu cred că poți să faci averi peste noapte cu actoria. Nu poți avea succes peste noapte cu un rol, trebuie să muncești și să capeți înțelepciune, iar veniturile pecuniare vin cu experiența și creșterea valorii. Nu mă plâng și, slavă Domnului!, sunt încă în putere să pot munci și nu fug de muncă, așa că să vină și banii, că nu strică”, a mai spus actorul.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel