EXPLOZIE uriașă, urmată de incendiu, la o pensiune din Cluj. Cel puțin patru răniți și un mort

Data publicării:
Pompieri, Foto cu rol ilustrativ
Descriere foto: Pompieri, Foto cu rol ilustrativ

O explozie puternică s-a produs în urmă cu puțin timp în Cluj.

O explozie puternică a avut loc pe strada Dunării din Cluj, vineri dimineață. Bubuitura a fost urmată de un incendiu puternic. Sunt cel puțini doi răniți și un mort, transmite Realitatea Plus.

O femeie a murit. Aceasta a fost găsită complet carbonizată de către pompieri. Explozia a afectat imobilele din jur pe o distanță de 30m, există geamuri sparte la mai multe locuințe. 30 de pompieri se află la locul exploziei. Incendiul a fost stins. În urma exploziei, există cel puțin două victime. Se pare că explozia a fost provocată în urma unor acumulări de gaze și s-ar fi produs la o pensiune. Mai multe echipaje de pompierii, dar și SMURD au intervenit de urgență la fața locului.

"IPJ Cluj a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că la o Pensiune, din localitate, în urma unor acumulări de gaze, s-a produs o explozie, urmată de incendiu*. În urma exploziei, 2 persoane au fost evacuate, acestea prezentând arsuri pe toată suprafața corpului. Din informațiile deținute rezultă faptul că, în interiorul pensiunii s-ar mai afla o persoană. Forțele ISU acționează pentru identificarea persoanei și lichidarea incendiului.", transmite IPJ Cluj într-un comunicat de presă.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel