Evenimente astrologice istorice, explicate de Daniela Simulescu. Se întâmplă în aprilie 2024 / video

Data publicării:
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Luna aprilie este plină de evenimente. Ziua păcălelilor, anul acesta, pică pe 2 aprilie. Pe această dată, Mercur își începe retrogradarea sub semnul Berbecului.

Potrivit Danielei Simulescu, “Mercur retrogradează și va sta în mișcarea aceasta retrogradă până pe 25 aprilie, timp suficient să ne dea planurile peste cap. Își va produce efectele până pe 15 mai, când va ieși de tot din Berbec. Când Mercur este retrograd în Berbec, spunem lucruri repede, nu gândim, nu le analizăm și va trebui să revenim asupra acestor cuvinte. Vor apărea foarte multe declarații în media, multe agresive. Mercur retrograd are legătură cu evenimente care ne produc un stres suplimentar, posibile incidente, ciocniri. Pe 5 aprilie, Venus intră în primul semn zodiac. Venus în Berbec ține foarte mult de propria persoană, astfel că va trebui să avem mai multă grijă la trăsăturile fizice. Pe 8 aprilie vom avea o nouă eclipsă”.

Aceasta mai adaugă că, “deși Mercur este Retrograd, este una dintre cele mai bune zile din această lună în care să începi ceva: un proiect nou, o tunsoare nouă, o activitate fizică nouă. Este momentul să spunem că începem să avem grijă mai multă de noi, să facem ceea ce ne doream de mult.


Pe 19 aprilie, Soarele se duce în Taur. Începe un sezon mai practic, ne pregătim de așezarea primăverii. Pe 21 aprilie avem conjuncția istorică dintre Jupiter și Uranus în semnul Taurului”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Andreea Deaconescu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel