Eva Mendes, despre viața de mamă în pandemie: E ca și cum am mânca micul dejun cu invitați foarte beți și agresivi

Eva Mendes, Foto Instagram
Descriere foto: Eva Mendes, Foto Instagram

Recent, Eva Mendes a vorbit despre cum arată viața ei și a lui Ryan Gosling, ca părinți, în vreme de pandemie. 

Actrița a vorbit despre statul până târziu, despre organizarea unei petreceri de carantină pentru una dintre fetele lor și a răspuns unui fan care a pus la îndoială implicarea lui Ryan în creșterea copiilor

„Uneori se simte de parcă am dormi și am mânca micul dejun cu invitați foarte beți și agresivi”, a declarat actrița la The Sydney Morning Herald.

„Chiar simțim că lucrăm într-un hotel, iar oaspeții sunt supărați și recalcitranți și cer mâncare. Și după ce merg la somn, facem curățenie și să vorbim despre modul în care ne-au tratat în acea zi! ”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They’ve won ❤️

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

În ciuda provocărilor din pandemie, actrița păstrează o perspectivă pozitivă.


„Când simțim că e prea mult, așa cum fac toți părinții în aceste vremuri, ne reamintim că acestea sunt vremurile bune, pentru că suntem cu toții împreună și în siguranță”, spune actrița. 

Actrița a vorbit și despre alegerea de a rămâne acasă și de a se concentra pe creșterea fiicelor sale. „Simt că, în ceea ce privește ambiția mea, nu a dispărut, ci doar s-a mutat asupra copiilor. Aplaud și mă uit la femeile care pot face totul, dar nu sunt una dintre ele - și, din fericire, am ales să nu lucrez și îmi dau seama cât de norocoasă sunt"

 

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 19 oct, 09:04 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play